Nieuwe mover gemonteerd compleet vanaf 999,-

Prijs
€ 999,00
Bekijk op
marktplaats.nl

Lichtgewicht semi-automatische caravanmover systeem.

Degelijk lichtgewicht Reich Caravan Mover systeem met brede aluminium aandrijfrollen. De mover zet u manueel met een caravanslinger op de banden. Buiten dat het manuele systeem voordeliger is als elk volautomatisch systeem is het ook probleemloser bij een te lage accuspanning kunt u altijd op de standaard eenvoudige wijze de aandrijfrollen van de banden afdraaien.
Voorzien van krachtige elektromotoren geschikt voor enkelas caravans tot 1.800 KG voor een hellingen tot 15% (Voor caravans tot 1.200 KG zijn zelfs hellingen tot 25% probleemloos te nemen.) Eenvoudig bedienbaar met afstandsbediening.

Complete set gemonteerd inclusief:
Met 100 AH semi-tractie accu 23,9 kg. Druppellader.
Inclusief montage tijdelijke actieprijs € 999.-.
Meerprijs accusnelklemmen € 14,99
Meerprijs duostang voor éénzijdige bediening € 49,99
Meerprijs accu optima yellow top 38 AH 11,8 kg € 100,-


Lichtgewicht semi-automatisch moving systeem voor enkel-as caravans.
Kronings caravan mover systeem voor enkel-as caravans t/m 1.800 kilo.
•2 motoren systeem inclusief duostang, handbediend door slinger.
•Compact, strak design en minimaal onderhoud - gemakkelijk in gebruik.
•2 jaar garantie, uit te bereiden naar 6 jaar indien onderhouden na 1 en 3 jaar door Kronings dealer
Voorzien van krachtige elektromotoren geschikt voor enkelas caravans tot 1.800 KG voor een hellingen tot 16% (Voor caravans tot 1.500 KG zijn zelfs hellingen tot 23% probleemloos te nemen.) Eenvoudig bedienbaar met afstandsbediening.

Complete set gemonteerd inclusief:
Met 100 AH semi-tractie accu 23,9 kg. Druppellader. Slinger met scharnierende kop. 2 Accuklemmen met snelsluiting. Duostang voor éénzijdige bediening
Inclusief montage. Vaste lage prijs € 1.295.-.

Complete set gemonteerd inclusief:
Met accu optima yellow top 38 AH 11,8 kg. Druppellader. Slinger met scharnierende kop. 2 Accuklemmen met snelsluiting. Duostang voor éénzijdige bediening
Inclusief montage. Vaste lage prijs € 1.395.-.

In combinatie met met een Kronings mover systeem leveren wij extra voordelig een Kronings polykristallijne zonnepaneel van 100 Watt met de nieuwe generatie efficiënte MPPT laadregelaar. Dit systeem is te gebruiken voor ontlaadbewaking van de accu, maar is ook direct aan te sluiten op de binnenverlichting.
Kronings combinatieprijs gemonteerd slechts € 295,-


Volautomatische caravan mover systeem voor enkel-as caravans

Kronings caravan mover systeem voor enkel-as caravans t/m 2.300 kilo.
Eigengewicht mover 29,7 KG
•Compact, strak design en minimaal onderhoud - gemakkelijk in gebruik.
•2 motoren systeem volautomatisch
•2 jaar garantie, uit te bereiden naar 6 jaar indien onderhouden na 1 en 3 jaar door Kronings dealer
Voorzien van krachtige elektromotoren geschikt voor enkelas caravans tot 2.300 KG voor een hellingen tot 15% (Voor caravans tot 2.000 KG zijn zelfs hellingen tot 18% probleemloos te nemen.) Eenvoudig bedienbaar met afstandsbediening.

Complete set gemonteerd inclusief:
Met 100 AH semi-tractie accu 23,9 kg. Druppel lader. 2 Accuklemmen met snelsluiting.
Inclusief montage. Vaste lage prijs € 1.595.-.

Complete set gemonteerd inclusief:
Met accu optima yellow top 55 ah 19,5 kg. Druppel lader. 2 Accuklemmen met snelsluiting.
Inclusief montage. Vaste lage prijs € 1.695.-.

In combinatie met een Kronings mover systeem leveren wij extra voordelig een Kronings polykristallijne zonnepaneel van 100 Watt met de nieuwe generatie efficiënte MPPT laadregelaar met LCD display. Dit systeem is te gebruiken voor ontlaadbewaking van de accu, maar is ook direct aan te sluiten op de binnenverlichting.
Kronings combinatieprijs gemonteerd slechts € 295,-
Specificaties zonnepaneel gewicht: 8,1 kilo, electriche clasificatie:0 - 17.8V, veiligheidsglas: 3,2 mm
hoogte: 35mm
breedte: 683mm
lengte: 1000mm

Bij aankoop van een nieuwe mover ontvangt u tevens een magnetische waterpas voor op de dissel en één oprijblok gratis, om uw caravan eenvoudig waterpas te zetten.


Extra informatie Optima Yellow Top Deep Cycle accu's

Een AGM accu uit de Optima Yellow Top serie is een accu die men installeert en daarna geen omkijken meer aan heeft. Ongeacht de omstandigheden, vocht, hitte, vuil, overmatige trillingen of regelmatige ontlading, levert hij gegarandeerd ononderbroken vermogen gedurende de volledige ontlaadcyclus. Bij belasting handhaven Optima Yellow Top accu’s een relatief hoog voltage. Hierdoor levert hij meer energie, dan vergelijkbare conventionele batterijen. Dit alles dankzij de Optima AGM spiraalaccu technologie die de voordelen van een startbatterij combineert met die van een semitractie accu. De Optima Yellow Top levert beduidend meer laad- en ontlaadcycli dan conventionele loodaccu's. Bovendien zijn Yellow Top accu’s bijzonder geschikt voor seizoensgebonden gebruik dankzij de geringe zelfontlading.

Voordelen

Yellow Top accu’s zijn als start- en als accessoires accu verkrijgbaar. AGM accu’s uit de Yellow Top serie hebben een tweemaal zo langere levensduur en zijn sneller opgeladen. Yellow Top accu’s leveren een hoge koudstartstroom, waardoor ze ideaal zijn voor het starten van applicaties. Yellow Top accu’s staan bekend om hun hoge energiedichtheid, dankzij de AGM spiraalaccu technologie. Ook zijn Yellow Top accu’s 15 keer trilvaster dan standaard loodaccu’s. Optima Yellow Top accu’s zijn zeer praktisch, doordat ze licht en compact zijn en in bijna iedere positie in te bouwen.

Levertijd ca. 3 weken
Betaling bij aflevering
Bij sommige modellen caravans is een extra hulpplatenset noodzkelijk voor de montage van de mover o.a. bij het ALKO M chassis de meerprijs hiervan is € 89,-.
Reservering voor het voorjaar mogelijk bij geringe aanbetaling.