Camping Gaz flessen 901 904 & 907 Goedkoopste van Nederland.

Bekijk op
marktplaats.nl

Dit is de ideale gasfles voor uw barbecue, kachel, brander cq. kooktoestel of uw gaslamp.
De voordelen zijn: Veilig, handzaam, stabiel en inwisselbaar in 120 landen.
Door de compacte hoogte afmetingen van deze flessen ook makkelijk op te bergen in kampeermiddelen met een compacte opbergruimte. Door de beperkte hoogte van deze flessen zijn deze dus ook niet topzwaar en staat bijvoorbeeld uw brander of gaslamp stabiel en veilig.
Het nadeel is dat de gasvulling relatief duur is.
Dus voor het normale vakantiegebruik prima, verbruikt uw relatief veel gas is een andere keuze wellicht verstandiger.
Wel is de prijs van de herkeuring in de gasprijs inbegrepen.

Deze gasflessen worden aan de gebruiker verkocht, niet in bewaring gegeven. Ze zijn niet voor geld inwisselbaar: het betreft dus geen statiegeldsysteem! Aan de rode verzegeling herkent u of de fles gevuld is of niet.

De Campingaz 901 is een kleine gasfles met een inhoud van 0,4 kg. De fles is gevuld met propaan-butaanmix, de gasfles zelf is van staal. Leeg weegt de fles ongeveer 1,3 kg. Branduren gaat 10-15 uur, wanneer u deze gebruikt voor een 1 pits brander.

Prijzen Campingaz 901
•Fles: € 22,45
•Vulling: € 17,50
•Totaal: € 39,95


De Campingaz 904 is een middelgrote gasfles met een inhoud van 1,8 kg propaan-butaanmix. Een lege fles weegt ongeveer 3 kg. De fles is van staal en heeft een afmeting van 20 x 20 cm. Branduren gaat 25-30 uur, wanneer u deze gebruikt voor een 1 pits brander.

Prijzen Campingaz 904
•Fles: € 43,-
•Vulling: € 21,50
•Totaal: € 64,50


De Campingaz 907 is de grootste gasfles van deze serie. Deze heeft een inhoud van 2,75 kg propaan-butaanmix. Leeg weegt de fles ongeveer 3,7 kg. Branduren gaat 40-50 uur, wanneer u deze gebruikt voor een 1 pits brander.

Prijzen Campingaz 907:
•Fles: € 48,45
•Vulling: € 31,50
•Totaal: € 89,95

Gasflessen worden onder géén beding door ons verzonden. Doorgaans altijd op voorraad. Gaarne vooraf bellen voor de voradigheid, dit om teleurstelling te voorkomen. Aanbieding is beperkt, maximaal 2 flessen per klant.

Het betreft koopflessen, u betaald en ontvangt zal géén statiegeld. Wanneer de fles leeg is, kunt u deze gemakkelijk omruilen in 120 Landen.

Ook leveren wij de zogenaamde wegwerp-gasblikjes voordelig.
Cartouche gasblikje 227 Gram € 2,- per stuk.
Prikbusje gasblikje 190 Gram € 2,- per stuk.

Het eenvoudige 1-Pits koektoestel brandende op een gascartouche verpakt in een kunststof koffer zoals u op 1 van de foto's vindt leveren wij voor € 19,99

Ook vindt u in de foto's een draagbare keramische gaskachel van Höfftech Germany deze is licht in gewicht en neemt u gemakkelijk overal mee naar toe. Binnen geschikt voor goed geventileerde ruimtes bijvoorbeeld garage, schuur of voortent van de caravan. Buiten bijvoorbeeld onder de luifel van camper of caravan en aan de waterkant bij het vissen. Prijs € 39,99

Deze kachel geeft geeft behoorlijk warmte 1.7 kw per uur.
Eenvoudig aan te steken door middel van piëzo.
Het verbruik is 124gram Butaangas per uur (dus ca. 1 gasbusje per 2 uur)
Voor de gasbusjes berekenen wij € 2,- per stuk.

Voor nood is deze kachel ook te gebruiken als kooktoestel met behulp van de draagbeugel kunt u deze kachel ook vlak neerleggen en er bijvoorbeeld een fluitketel of een koekenpan opzetten.

Uit voorraad leverbaar.