Uitverkocht Reich Caravanweger de laatste weg=weg

Bekijk op
marktplaats.nl

Gereserveerd voor dhr. Jansma.

Als u op vakantie gaat met de caravan is het wel handig om te weten of de caravan niet te zwaar beladen is. Om dit zelf te kunnen wegen heeft Reich een caravanweger op de markt gebracht.

De Reich Caravan Weight Control is een elektronische weger voor bestelwagen, aanhanger, kampeerauto of caravan. De Caravan Weight Control stelt u in staat de belading van het voertuig zodanig aan te passen dat het gewicht aan alle zijden gelijk verdeeld is. Het resultaat; veiliger weggedrag, geen ongelijke slijtage meer van uw banden en geen ongelijkmatige belasting van het chassis.

U kunt waar u maar wilt, gemakkelijk en accuraat het totaalgewicht, de kogeldruk of de gewichtsverdeling voor/achter en links/rechts meten.

De Reich caravan weegschaal heeft drie meetprogramma's voor enkelassige aanhangers en caravans, dubbelassige aanhangers en caravans en kampeer- en bestelwagens.

Deze Caravan Weight Control is getest door het Nederlands Meetinstituut. De afwijking van het getoonde gewicht is altijd kleiner dan 3%.

De Caravanweger kan per wiel een maximale belasting van 1.000 Kg hebben. Voor het neuswiel geld een maximum van 100Kg. Hij is goed te gebruiken om het gewicht optimaal te verdelen. Dit komt doordat de weger links en rechts onafhankelijk van elkaar weegt.