Nieuw toilet chemisch Thedford toilet.

Prijs
€ 59,99
Bekijk op
marktplaats.nl

Dit nieuwe chemische toilet is objectief gezien het beste toilet, welke u kunt kopen gezien de prijs/kwaliteitsverhouding.

Dit mobiele Thedford toilet onder het label Berger is handig voor thuis, boot of camping.

Dit toilet is voorzien van een degelijke en eenvoudig bedienbare slagpomp in plaats van een vaak kwetsbare en haperende blaasbalg voor het doorspoelen. Tevens verzorgt de slagpomp een constante straal bij elke doorspoeling.

Tevens heeft dit toilet een goede hoogte van 37 cm. Deze is dus gemakkelijk overal op te bergen. Alle huistoiletten worden gemiddeld op 40 cm geplaatst (tussen de 37 en 43 cm), omdat bij gebruik het handiger is om iets met de knieën omhoog te zitten.
Mocht u de toilet persoonlijke iets hoger hebben is dit eenvoudig te verhelpen door deze hoger te plaatsen, maar dan wel op een vlakke ondergrond, hetzij door een eenvoudige houten watervaste plaat of een stenen verhoging.

Voor de hygiëne, geur en het afbreken van de overgebleven vuilwaterstoffen kunt u traditionele, voordelige vloeistoffen kiezen. Echter is het beter om hier speciaal ontwikkelde tabletten voor te kiezen. Bij elke vol of bijna vol te ledigen toilet, welke u ledigt na een paar dagen bij regelmatig gebruik benodigd u slechts 1 tablet.

De prijs van deze tabletten (15 stuks) zijn nu van € 16,99 voor € 12,99
Een fles vloeistof is voordeliger met het zelfde resultaat bij de juiste dosering en kost € 8,50

Sneller afbreekbaar toiletpapier is per pak van 4 rollen € 3,99 (deze vergemakkelijkt tevens het legen van het toilet)

Beschrijving:

Zoetwater-toilet met niveau-indicator los te plaatsen zonder enige aansluiting.

Specificaties:
• niveau-indicator.
• Comfortabele zithoogte door de bijzonder stabiele constructie
• de wc kan een draagvermogen tot 130 kg dragen.
• Dus ook geschikt voor zwaardere personen.
• Optisch afgerond, dus ook eenvoudig reinigbaar


De voordelen van dit toilet:

Het hanteren en gebruiken van dit chemisch toilet is kinderspel

De bediening van dit toilet is eenvoudig en comfortabel.

Bij de ontwikkeling van dit chemisch toilet werd de hoogste waarde gelegd op comfort. Dit resulteerde in comfortfuncties die het toilet "Mobile WC Deluxe" onderscheidend maakte van andere chemische toiletten op de markt.

Zeer makkelijk is het vullen van de spoelwatertank en het legen van de afvalwatertank van het toilet

Door de 360 graden zwenkbare vulbuis van camping wc, het "Mobiele chemisch toilet" is handig en eenvoudig te legen. Het toevoegen van ontsmettingsvloeistof voor campingtoiletten zal u helpen morsen te voorkomen, des ondanks blijven de nieuw ontwikkelde tabletten handiger in gebruik. U hoeft niet moeizaam en ​​gericht de ontworpen opening te raken. De zwenkbare pijp van het chemisch toilet is handig in deze.

De verswatertank van het chemisch toilet is uitgerust met een verticale vulfaciliteit die op 90 graden is gericht ten opzichte van de vloer. Om het spoelwater van dit toilet te vullen, hoeven de drinkwater- en afvalwatertanks niet gescheiden te worden.

Dit toilet verdiende de juryprijs van de CARAVANING DESIGN AWARD 2010.

Zeer efficiënt is de spoelpomp van dit campingtoilet.

Handig is:
De niveau-indicator van het chemietoilet
Met één blik kunt u zien wanneer uw campingtoilet moet worden geleegd. De kleurclassificatie van de niveau-indicator van het chemietoilet in het groen - alles is in orde - en rood - het kampeertoilet

Verzendkosten van deze aanbieding is € 6,95 per TNT post met track en trace.

Levertijd 2 werkdagen