Adria Altea 360 LT Adria 802KG + Truma mover € 8.950

Voertuigspecificaties

Merk
Adria
Type
Altea 360 LT Adria 802KG + Truma mover
Bouwjaar
2009
Prijs
€ 8.950
Slaapplaatsen
2

Maten & gewichten

Lengte
545 cm
Breedte
207 cm
Hoogte
258 cm
Stahoogte
195 cm
Opbouw lengte
360 cm
Gewicht (leeg)
802 Kg
Belastbaar
1100 Kg
Rijklaar
802 Kg
Laadvermogen
298 Kg

Indeling

2 aparte bedden
Achter-opstelling
Eindkeuken
Standaardzit

Accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Buitenstopkontakt
Combicassettes
Dakluik
Fietsenrek
Leeslampjes
Voortent
Keuken
Gascomfoor (2)
Koelkast (77 lt)
Vriesvak
Sanitair
Cassettetoilet
Douche
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem
Polyether Matras
Techniek en veiligheid
Accu
Caravanmover (Truma)
Disselafdekking
Lader
Omvormer
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verwarming
Kachel
Winterisolatie

Opmerkingen

Deze Adria Altea 362 is ontworpen met oog voor een optimale verhouding tussen gewicht, kwaliteit en ruimte. Dit is een ideale indeling voor 2 personen die van veel ruimte houden in een niet al te grote caravan. Van de ruime zithoek, welke zijn voorzien van lattenbodems worden eenvoudig 2 aparte bedden van 2 meter lang en 65 cm. breed door alleen te rugkussens elders op te bergen.

De zitgroep biedt voldoende plaats voor 6 personen om te borrelen of te kaarten.

De keuken is voorzien van een spoelbakbak, 2-pits gascomfort en veel opbergruimte en een 77 liter koelkast met een vriesvak over de volle breedte. In de keuken is geen warm water, maar de voorbereiding is wel aanwezig.

De caravan beschikt over veel aflegruimte, zowel bij de keuken en als in het woongedeelte.

De toiletruimte is voorzien van een wasbak met handdouche en een ingebouwd casettetoilet. Douchen raden wij altijd ten strengste af in de caravan.

Deze ruime en kompakte caravan heeft een eigen gewicht van slechts 802 KG en kunt met 298 KG laden tot maximaal 1.100 KG, dus met veel auto's te trekken met een B Rijbewijs zonder dat het E rijbewijs noodzakelijk is.
Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u ons altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies. Het is een groot misverstand, dat men vaak denkt dat men maar 750 KG mag trekken met een B Rijbewijs zonder E.

Deze caravan heeft een totaal lengte van 545 cm (van achterlicht tot het hart van de koppeling) en heeft een breedte van slechts 207 cm. Deze caravan is voorzien van een keurige voortent met een lichtgewicht aluminiumframe, waarvan u alle zij- en voorpanelen kunt uitritsen zodoende is deze dus ook als luifel te gebruiken en is deze voortent makkelijker op te zetten. Dus 2 in 1, Tevens is er nog een deeltent aanwezig een Starcamp Mistral.

Overige opties o.a. een reservewiel met beugel gemonteerd in de disselbak, een fietsendrager voor 2 fietsen gemonteerd op de dissel van de caravan te samen met een kleine disselafdekking, een volautomaat Truma caravanmover, het Alko chassis in combinatie met schokbrekers en de Alko AKS 1300 stabilisator waarborgen een optimaal rijcomfort.

Het interieur is tijdloos uitgevoerd in een licht houtkleur en is gecombineerd met een moderne bekleding. Uiteraard heeft deze caravan een goede isolatie en is tevens voorzien van dubbele ramen en een Truma kachel dit voor een comfortabel en aangenaam verblijf in het voor- en najaar.
Het betreft hier een keurige, harde en vochtvrije caravan van het jaar 2009.

Meeneemprijs € 8.950,- zonder afleveringskosten of rijklaarmaakkosten. Inruil van uw huidige aanhangwagen, bagagewagen, vouwwagen, caravan, camper, auto of boot altijd bespreekbaar. Elke keuring toegestaan bijvoorbeeld Bovag, Focwa, ANWB of Dekra. Meerprijs onderhoudsbeurt inclusief 6 maanden garantie € 295,-.

Voor deze caravan zijn er financieringsvormen vanaf ca. € 110,- per maand. BKR Toetsing is van toepassing. Let op lenen kost geld!

Wij leveren bij aankoop van een gebruikte caravan diverse opties voor speciale prijzen.

Kluisje gemonteerd vanaf € 29,-
Gasalarm voor propaan, butaan, koolmonoxide en narcosegassen gemonteerd € 99,-
Zonnepaneel 100 Watt gemonteerd € 499,-
Tevens nieuwe voortenten en luifels tegen scherpe prijzen.
Sinds 2020 zijn wij in bezit van een Berger kampeerwinkel van ruim 500 m2 met alles op het gebied van kamperen van luchtbed tot caravanmover.

Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen er geen rechten aan deze advertentie ontleend worden. Eventueel afgebeelde wielklemmen en disselsloten horen er meesten tijds niet bij deze dienen ter beveiliging op onze eigen terrein.

Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend op elk gebied van kamperen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Veelal ook op zondag geopend tussen 12 en 16 uur zie onze website www.kampeermetsfeer.nl