Adria Unica 5004 Ruime Adria slechts 785KG

Voertuigspecificaties

Merk
Adria
Type
Unica 5004 Ruime Adria slechts 785KG
Bouwjaar
2000
Slaapplaatsen
3

Maten & gewichten

Lengte
597 cm
Breedte
207 cm
Hoogte
250 cm
Stahoogte
190 cm
Opbouw lengte
430 cm
Gewicht (leeg)
785 Kg
Belastbaar
1000 Kg
Rijklaar
0 Kg
Laadvermogen
215 Kg

Indeling

Dwarsbed
Eindkeuken
Hoek-opstelling
Middendinette

Accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Dakluik
Fietsenrek
Voortent
Keuken
Gascomfoor (3)
Koelkast
Vriesvak
Radio/TV
TV Kast
Sanitair
Cassettetoilet
Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem
Polyether Matras
Techniek en veiligheid
Omvormer
Reservewiel
Serviceluik
Stabilisator
Verwarming
Kachel
Winterisolatie

Opmerkingen

Wij feliciteren de familie van Velse met hun nieuwe Adria caravan.

Ruime Adria caravan van slechts 785 KG met 3 slaapplaatsen, bestaande uit 1 vast 2-persoonsbed voorin met lattenbodem en matras, de midden-zitgroep is eenvoudig te veranderen in ruim 1-persoonsbed.

Deze caravan kunt u nog met 215 KG beladen tot maximaal 1.000 KG, dus in de meeste gevallen kunt u deze caravan besturen met een B-rijbewijs zonder dat E noodzakelijk is. Voor meer informatie over het benodigde rijbewijs kunt ons altijd vrijblijvend bellen of mailen.

Deze caravan is hard en vochtvrij en is voorzien van alle basisgemakken, zoals een goede isolatie, dubbele ramen, kachel, koelkast, 3-pits gascomfoor, toiletruimte met ingebouwd Thetford cassettetoilet, helder dakluik in de woonruimte en voldoende opbergruimte in de bovenkastjes, hangkast, keukenkastjes en onder de banken en het bed. De disselbak bied ook voldoende opbergruimte voor gasflessen, wateryerrycan etcetera. Onder het bed aan de buitenzijde van de caravan is er een serviceluik gemonteerd, zodat u uw bagage en of voortent eenvoudig van buitenaf kunt pakken.

De caravan heeft een totale lengte van 597 cm van achterlicht tot het hart van de koppeling en is slechts 207 cm breed. Op de dissel is een fietsendrager voor 2 standaard fietsen gemonteerd en een stabilisator voor een stabiele weglegging.

De voortent van de caravan is in goede staat en heeft net als de caravan een blauw/grijze kleurstelling. Deze voortent is volledig uitritsbaar dus eenvoudig opzetbaar en ook als luifel te gebruiken.

Het interieur heeft een neutrale beuken houkleur en is gecombineerd met een eigentijdse bekleding.

Meeneemprijs € 5.950,- zonder afleveringskosten of rijklaarmaakkosten, elke keuring is toegestaan bijvoorbeeld ANWB of Dekra. Rijklaarmaakbeurt met of zonder garantie in overleg.

Op deze Chateau zijn financieringsvormen mogelijk vanaf ca. € 72,- per maand. BKR Toetsing is van toepassing. Let op lenen kost geld!

Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen er geen rechten aan deze advertentie ontleend worden.

Eventueel afgebeelde wielklemmen en disselsloten horen er meesten tijds niet bij deze dienen ter beveiliging op onze eigen terrein.

Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend op elk gebied van kamperen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Onze openingstijden zijn:

Vanaf 5 januari 2023 tot en met 27 februari zijn wij maandag, dinsdag en woensdag gesloten.
Geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 11 tot 16 uur.

Vanaf 27 februari 2023 zijn wij geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 17 uur en zaterdags van 10 tot 16 uur. Veelal ook op zondag, zie onze website www.kampeermetsfeer.nl Buiten de openingstijden mogelijk op afspraak.

Inruil van uw huidige aanhangwagen, bagagewagen, vouwwagen, caravan, camper, auto of boot altijd bespreekbaar.

Tevens vragen wij te koop of in bemiddeling caravans en campers.
 
Zondag 26 maart geopend van 11 tot 16 uur.

Onze openingstijden zijn:

Van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 17 uur en zaterdags van 10 tot 16 uur. Veelal ook op zondag, zie onze website www.kampeermetsfeer.nl Buiten de openingstijden mogelijk op afspraak.