Beyerland Sprinter 390 D mover, voortent en luifel

Voertuigspecificaties

Merk
Beyerland
Type
Sprinter 390 D mover, voortent en luifel
Bouwjaar
2001
Slaapplaatsen
4

Maten & gewichten

Lengte
598 cm
Breedte
221 cm
Hoogte
254 cm
Stahoogte
192 cm
Opbouw lengte
390 cm
Gewicht (leeg)
795 Kg
Belastbaar
1100 Kg
Rijklaar
795 Kg
Laadvermogen
305 Kg

Indeling

Dwarsbed
Hoek-opstelling
Middenkeuken
Standaardzit
Treinzit

Accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Fietsenrek
Leeslampjes
Luifel (los)
Voortent (z.g.a.n.)
Keuken
Gascomfoor (3)
Koelkast (70 lt)
Vriesvak
Radio/TV
Antenne-voorbereiding
Sanitair
Cassettetoilet
Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Matras pocketveren
Techniek en veiligheid
Accu
Caravanmover
Lader
Omvormer
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verwarming
Kachel
Winterisolatie

Opmerkingen

Wij feliciteren de familie Galan met hun nieuwe caravan.

Beyerland Sprinter 390 D voorzien van 2 zitgroepen, waarvan 1 zitgroep is omgebouwd naar een vast bed, deze is voorzien van een pocketveringsmatras van 140 x 200 cm. De originele tafel en kussens zijn aanwezig, mocht u gebruik willen maken van de 2 zitgroepen kan dit een handomdraai weer terug gezet worden. De keuken met o.a. 3-pits gascomfort en 70 liter koelkast begeeft zich in het midden van de caravan, met oog op de gewichtsverdeling. Rechts achter vindt u de toiletruimte met ingebouwd toilet en een opklapbare wasbak.

Deze compacte caravan heeft een eigen gewicht van 795 KG en kunt met 305 KG laden tot maximaal 1100 KG. Dus bijna in alle gevallen te trekken met een B-Rijbewijs zonder E indien u een auto heeft van 1101 KG of zwaarder, voor meer informatie of vragen over dit het benodigde rijbewijs kunt ons altijd bellen (06-53699753) of mailen (info@kampeermetsfeer.nl)  

Deze caravan heeft een totale lengte van 598 cm (van achterlicht tot het hart van de koppeling) en heeft een breedte van 221 cm.
Het betreft een keurige, harde en vochtvrije caravan van 22 mei 2001

Deze caravan is voorzien van een van een keurige, volledige en makkelijk opzetbare voortent en een panoramaluifel voor de kortere stops. 
Overige opties o.a. een Kronings mover, serviceluik, Truma 3000 kachel, 70 liter Electrolux koelkast, reservewiel met beugel in de disselbak en rondom openslaande ramen allen voorzien van combicassettes.

Het interieur is tijdloos uitgevoerd in een lichte houtkleur. Uiteraard heeft deze caravan een goede isolatie en is voorzien van dubbele ramen en een Truma kachel voor een prettig en aangenaam verblijf in het voor- en naseizoen.

Meeneemprijs € 5.450,- zonder afleveringskosten of rijklaarmaakkosten, elke keuring is toegestaan bijvoorbeeld ANWB of Dekra. Rijklaarmaakbeurt met of zonder garantie in overleg.
Inruil van uw huidige aanhangwagen, bagagewagen, vouwwagen, caravan, camper, auto of boot altijd bespreekbaar.

Bij deze Beyerland kunt u gebruik maken van financieringsvormen vanaf ca. € 69,- per maand. BKR Toetsing is van toepassing. Let op lenen kost geld!


Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen er geen rechten aan deze advertentie ontleend worden.


Eventueel afgebeelde wielklemmen en disselsloten horen er meesten tijds niet bij deze dienen ter beveiliging op onze eigen terrein.

Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend op elk gebied van kamperen onder het genot van een kopje koffie of thee.