Beyerland Sprinter 3902 incl isabella voortent

Voertuigspecificaties

Merk
Beyerland
Type
Sprinter 3902 incl isabella voortent
Bouwjaar
1999
Slaapplaatsen
2

Maten & gewichten

Lengte
598 cm
Breedte
221 cm
Hoogte
253 cm
Stahoogte
190 cm
Opbouw lengte
390 cm
Gewicht (leeg)
760 Kg
Belastbaar
1000 Kg
Rijklaar
0 Kg
Laadvermogen
240 Kg

Indeling

Achter-opstelling
Eindkeuken
Rondzit

Accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Fietsenrek
Voortent (gebruikt)
Keuken
Gascomfoor (3)
Koelkast (70 lt)
Werkblad met afzetgelegenheid
Sanitair
Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Omvormer
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Schokbreker
Verwarming
Kachel

Opmerkingen

Wij feliciteren de familie Bak met hun nieuwe caravan.

Beyerland Sprinter 390/2 voorzien van 1 grote rondzit , van maar liefst 200 x 200 cm. Van deze zitgroep kan u in een handomdraai een bed maken van dezelfde grote. De keuken met o.a. 3-pits gascomfort en 70 liter koelkast begeeft zich achter in de hoek van de caravan waardoor u een enorme leefruimte over heeft. En door de praktische opstelling heeft u veel aflegruimte bij de keuken. Rechts achter vindt u de toiletruimte, een nieuw los chemisch toilet wordt door ons gratis bijgeleverd.

Deze ruime caravan heeft een eigen gewicht van 760 KG en kunt met 240 KG laden tot maximaal 1000 KG. Dus bijna in alle gevallen te trekken met een B-Rijbewijs zonder E indien u een auto heeft van 1001 KG of zwaarder, voor meer informatie of vragen over dit het benodigde rijbewijs kunt ons altijd bellen (06-53699753) of mailen (info@kampeermetsfeer.nl)

Deze caravan heeft een totale lengte van 598 cm (van achterlicht tot het hart van de koppeling) en heeft een breedte van 221 cm.
Het betreft een keurige, harde en vochtvrije caravan van 19 Juli 1999

Deze caravan is voorzien van een van een keurige, volledige en makkelijk opzetbare voortent van het gerenomeerde merk isabella.
Overige opties o.a. Reservewiel met beugel onder de caravan en rondom openslaande ramen allen voorzien van combicassettes.

Het interieur is tijdloos uitgevoerd in een lichte houtkleur. Uiteraard heeft deze caravan een goede isolatie en is voorzien van dubbele ramen en een Truma kachel voor een prettig en aangenaam verblijf in het voor- en naseizoen.

Meeneemprijs € 4500.,- zonder afleveringskosten of rijklaarmaakkosten, elke keuring is toegestaan bijvoorbeeld ANWB of Dekra. Rijklaarmaakbeurt met of zonder garantie in overleg.
Inruil van uw huidige aanhangwagen, bagagewagen, vouwwagen, caravan, camper, auto of boot altijd bespreekbaar.

Bij deze Beyerland kunt u gebruik maken van financieringsvormen vanaf ca. € 59,- per maand. BKR Toetsing is van toepassing. Let op lenen kost geld!

Het enige wat er aan mankeert zijn 2 deukjes op de deur en in de hoek heeft de bemper een scheurtje maar verder is het een hele mooie en frisse caravan.


Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen er geen rechten aan deze advertentie ontleend worden.


Eventueel afgebeelde wielklemmen en disselsloten horen er meesten tijds niet bij deze dienen ter beveiliging op onze eigen terrein.

Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend op elk gebied van kamperen onder het genot van een kopje koffie of thee.