Bürstner Active 532 A Burstner 1998 dakairco € 14.950

Voertuigspecificaties

Merk
Bürstner
Type
Active 532 A Burstner 1998 dakairco
Bouwjaar
1998
Prijs
€ 14.950
Slaapplaatsen
4

Maten & gewichten

Lengte
54 cm
Breedte
230 cm
Hoogte
333 cm
Stahoogte
0 cm
Opbouw lengte
540 cm
Gewicht (leeg)
2610 Kg
Belastbaar
3200 Kg
Rijklaar
2710 Kg
Laadvermogen
590 Kg

Indeling

2 aparte bedden
Achter-opstelling
Alkoofbed
Eindkeuken
Slaapbank
Treinzit

Accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Dakluik heki
Fietsenrek
Huishoudaccu
Ladder
Leeslampjes
Luifel (cassetteluifel)
Keuken
Boiler (10 lt)
Gascomfoor (3)
Koelkast (81 lt)
Vriesvak
Onderstel/cabine
Airconditioning
Audioinstallatie
Stuurbekrachtiging
Trekhaak
Turbo diesel
Radio/TV
Radio-voorbereiding
Televisie
Sanitair
Afvalwatertank (vast)
Cassettetoilet
Douche
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Schuimmatras
Techniek en veiligheid
Koolmonoxide-melder
Lader
Omvormer
Serviceluik
Zonnepaneel
Verwarming
Airco woongedeelte
Kachel
Ringverwarming
Winterisolatie

Opmerkingen

Deze complete Fiat Burstner Active 532 uit het jaar 1998 is een goed uitgeruste alkoof-kampeerwagen, die een slaapplaats biedt aan 4 personen. Het fietsenrek maakt het mogelijk om er tussentijds op uw vakantie ook makkelijk met de fiets op uit te trekken. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met stuurbekrachtiging en een trekhaak.

In de ruime treinzit vindt u een gezellige plek om te zitten, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. De eindkeuken biedt u veel bergruimte en is praktisch ingedeeld. Ze is compleet uitgevoerd met onder meer een 3-pits kooktoestel kooktoestel en gootsteen met kraan. De 10 liter boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast (81 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

De aparte bedden waarmee de camper is uitgerust bieden een ruime slaapplek aan 2 personen. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich heerlijk op kunt frissen. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

De airco zorgt tijdens warme dagen voor een heerlijk koel interieur. Deze camper heeft een uitstekende isolatie, die in combinatie met de kachel zorgt voor een warm en aangenaam binnenklimaat. U kunt er dan ook in de winter prima mee kamperen.

Dankzij de ingebouwde audio-installatie en aanwezige televisie, kunt u in de camper ook heerlijk naar muziek luisteren en uw favoriete tv programma's kijken. Besparen op het energieverbruik en dus kosten? Dat kan met de aanwezige zonnepanelen. De afwerking van deze volwaardige camper wordt verder mede bepaald door de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de buitenlamp, de ladder, de lader en de omvormer.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Fiat Burstner Active 532 kennis te maken.Onze openingstijden zijn:

Van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 17 uur en zaterdags van 10 tot 16 uur. Veelal ook op zondag, zie onze website www.kampeermetsfeer.nl Buiten de openingstijden mogelijk op afspraak.