Cabby Comfort 58 Alde vloerverwarming € 11.950

Voertuigspecificaties

Merk
Cabby
Type
Comfort 58 Alde vloerverwarming
Bouwjaar
2004
Prijs
€ 11.950
Slaapplaatsen
4

Maten & gewichten

Lengte
782 cm
Breedte
250 cm
Hoogte
0 cm
Stahoogte
0 cm
Opbouw lengte
580 cm
Gewicht (leeg)
1280 Kg
Belastbaar
1600 Kg
Rijklaar
1280 Kg
Laadvermogen
320 Kg

Indeling

Frans bed
Hoek-opstelling
Middenkeuken
Rondzit

Accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Buitenstopkontakt
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Dakluik heki
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Keuken
Afzuigkap
Boiler
Gascomfoor (3)
Koelkast
Oven
Vriesvak
Werkblad met afzetgelegenheid
Radio/TV
Antenne-voorbereiding
Audioinstallatie
TV Kast
Sanitair
Cassettetoilet
Douche
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Binnenveringsmatras
Lattenbodem
Techniek en veiligheid
Accu
Caravanmover
Disselafdekking
Kluisje
Lader
Omvormer
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Veiligheidssloten
Verzwaarde steunen
Verwarming
Vloerverwarming
Winterisolatie

Opmerkingen

Deze comfortabel uitgevoerde Cabby Comfort 58 is van 2004. U heeft in deze caravan voldoende ruimte om fijn te kunnen kamperen of te wonen. Deze caravan heeft opbouw van bijna 6 meter en een breedte van maarliefst 2,5 meter. (Het maximale wat is toegestaan op de meeste Europesche wegen)
U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 320 kilo. Om de caravan makkelijk en veilig op zijn plaats te zetten, is hij voorzien van een mover. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

Het interieur is tijdloos uitgevoerd in een lichte houtkleur en kan goed worden geventileerd dankzij het grote dakluik, dat ook voor extra lichtinval zorgt. Een opvallende optie is de Alde vloerverwarming, die ook op koudere dagen tot extreme temperaturen van min 50 graden voor een comfortabel gevoel in de caravan zorgt. Door de extreem goede isolatie van deze caravan is deze caravan uitermate geschikt voor de wintersport en is hierdoor zomers ook minder warm in vergelijking tot middenklasse caravans.

De afmetingen van deze caravan in combinatie met de isolatie en de Alde vloerverwarming maakt deze caravan ook gegeschikt voor tijdelijke of permanente bewoning.

De caravan heeft een gezellige rondzit die u eenvoudig kunt ombouwen tot comfortabele 2-persoons slaapplaats. De luxe uitgevoerde keuken van deze caravan onder andere een 3-pits gascomfoor en is voorzien van een afzuigkap voor de afvoer van kookluchtjes en overtollige warmte. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De enorme ruime koelkast op werkhoogte met seperaat vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad. Wij leveren bij deze caravan los een nieuwe oven, welke u eenvoudig boven de koelkast kunt opbergen.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de caravan, zodat u van uw eigen warme douche gebruik kunt maken.

Het interieur is tijdloos uitgevoerd in een lichte houtkleur en kan goed worden geventileerd dankzij het grote dakluik, dat ook voor extra lichtinval zorgt. Een opvallende optie is de Alde vloerverwarming, die ook op koudere dagen tot extreme temperaturen van min 50 graden voor een comfortabel gevoel in de caravan zorgt. Door de extreem goede isolatie van deze caravan is deze caravan uitermate geschikt voor de wintersport en is hierdoor zomers ook minder warm in vergelijking tot middenklasse caravans.

Luisteren naar uw favoriete muziek wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde audio-installatie.

De schokbrekers in combiatie met de stabilisatorkoppeling van deze caravan zorgt voor een stabiel en veilig weggedrag.

Meeneemprijs nu € 11.950,- elke keuring is toegestaan bijvoorbeeld Bovag, Focwa, ANWB of Dekra. Onderhoudsbeurt met 1 seizoen garantie tegen een meerprijs van slechts € 295,-.

Inruil van aanhangwagen, bagagewagen, vouwwagen, caravan, auto, boot of camper altijd bespreekbaar.

Op deze Cabby caravan kunt u eventueel gebruik maken van financieringsvormen vanaf ca. € 149,- per maand.
BKR Toetsing bij alle bovenstaande betalingsregelingen is van toepassing. Let op lenen kost geld!

Wij leveren uit voorraad tegen aantrekkelijke meerprijzen alles benodigde artikelen voor uw kampeerplezier, zoals onder andere fietsendragers, zonnepanelen, tenten, voortententen, luifels, matrassen in diverse kwaliteiten op maat en nog veel meer in onze campingwinkel heeft u keuze uit duizenden verschillende artikelen.

Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen er geen rechten aan deze advertentie ontleend worden. Eventueel afgebeelde wielklemmen en disselsloten horen er meesten tijds niet bij deze dienen ter beveiliging op onze eigen terrein.

Mocht u deze caravan op een vaste plek willen plaatsen en u heeft geen trekauto hiervoor, wij bezorgen deze caravan in de gehele Benelux voor € 2,- per kilometer op basis van de ANWB routeplanner, alleen de enkele reis wordt u berekend.

Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen er geen rechten aan deze advertentie ontleend worden.

Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend op elk gebied van kamperen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Algemeen over Cabby Caravans:

Comfortabel slapen, koken en tafelen zoals thuis, altijd aangename temperaturen zoals thuis, genieten.
Dat is Cabby, de absolute TOP onder de caravans.

Deze Zweedse luxe caravans bieden net dat tikkeltje meer dat bij een ander merk soms ontbreekt. Geen twijfel over de degelijkheid van deze Cabby caravans: het bewijs was er altijd op kampeerbeursen door het plaatsen van een auto op het dak.

De nieuwprijs van een Cabby caravan is redelijk hoog, dat komt omwille van de structuurbouw, dikke isolatie, Alko delta-H chassis, standaard hoge technologische en techinsche uitrustingen in deze caravans.


Kampeer met Sfeer
Cornelis de Vriesweg 8(recht tegenover de hoofdingang van 5 sterren camping en speelparadijs de Bongerd)
1746 CL  Dirkshorn
Telefoon: 06-53699753

Onze openingstijden zijn:

Van dinsdag tot en met zaterdags van 10 tot 16 uur. website www.kampeermetsfeer.nl
Buiten de openingstijden mogelijk op afspraak.

Onze openingstijden zijn:

Van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 17 uur en zaterdags van 10 tot 16 uur. Veelal ook op zondag, zie onze website www.kampeermetsfeer.nl Buiten de openingstijden mogelijk op afspraak.