Chausson Welcome 98 Automaat Enkele bedden € 44.950

Voertuigspecificaties

Merk
Chausson
Type
Chausson Welcome 98 Automaat Enkele bedden
Bouwjaar
2012
Prijs
€ 44.950
Slaapplaatsen
2

Maten & gewichten

Lengte
738 cm
Breedte
0 cm
Hoogte
290 cm
Stahoogte
0 cm
Opbouw lengte
738 cm
Gewicht (leeg)
3032 Kg
Belastbaar
3500 Kg
Rijklaar
3132 Kg
Laadvermogen
468 Kg

Indeling

2 aparte bedden
Middenkeuken
Midden-opstelling
Halve treinzit
Kleine zit

Accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Dakluik heki
Fietsenrek
Garage achter
Hagelbestendig dak
Hordeur
Huishoudaccu
Leeslampjes
Luifel
Panoramadak
Verduistering cabine
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Oven
Vriesvak
Onderstel/cabine
ABS
Achteruitrijcamera
Airbag(s)
Audioinstallatie
Cabine airco
Centr. deurvergr. afstandsb.
Cruisecontrol
Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels
Lichtmetalen velgen
Luchtvering
Navigatie
Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging
Verwarmde buitenspiegels
Radio/TV
Antenne-voorbereiding
Radio-voorbereiding
Schotel
Televisie
Televisiebeugel
Sanitair
Afvalwatertank (vast)
Cassettetoilet
Douche
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras traagschuim
Techniek en veiligheid
Lader
Omvormer
Serviceluik
Zonnepaneel
Verwarming
Circulatie-verwarming
Kachel
Ringverwarming
Winterisolatie

Opmerkingen

Liefhebbers van reizen en kamperen maken met deze bijzonder royale camper uit het jaar 2012 een uitstekende keus. Door de aanwezigheid van een panoramadak en het grote dakluik is er ook in de donkere seizoenen voldoende daglicht in deze camper aanwezig. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Chausson camper hagelbestendig. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. De 160 PK dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, luchtvering en stuurbekrachtiging.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Ook heeft de camper een kleine zit, een prettige gelegenheid om rustig te lezen, te spelen of wat te drinken. De complete keuken is in het midden van de camper geplaatst. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De inbouwkoelkast (175 liter) met vriescompartiment heeft een extra grote inhoud.

De twee aparte bedden waarover de camper beschikt, bieden een gemakkelijke instap. Dankzij de traagschuimmatrassen en lattenbodems kunt u genieten van extra comfortabele bedden. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Door de winterisolatie van deze camper en de aanwezigheid van een kachel beschikt u over een lekker warme camper tijdens winterse dagen. Dit maakt deze camper ook geschikt voor wintersportvakanties.

Met de ingebouwde audio-installatie en aanwezige televisie in deze camper, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete muziek en programma's kijken. Door de schotelantenne kunt u overal via de satelliet naar Nederlandse televisiezenders kijken. De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. Besparen op het energieverbruik en dus kosten? Dat kan met de aanwezige zonnepanelen (200 Wh). Tevens heeft u een inverter, zodat u ook zonder walstroom uw koffiezetapparaat, waterkoker of bijvoorbeeld oplader op 230 volt kunt gebruiken. Afsluitend worden nog de accessoires genoemd die het kamperen veraangenamen. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lader.

Wilt u meer informatie over deze Chausson Welcome 98? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.



Wij zijn zondag 8 september extra geopend van 12 tot 16 uur.



Particuliere verkoopmarkt bij Kampeer met Sfeer van caravans en campers.

 

Op zaterdag 21 september en zondag 22 september organiseert Kampeer met Sfeer een verkoopmarkt, waarbij ook de particuliere verkoper zijn caravan of camper tentoon kan stellen op ons terrein.

Als bezoeker, koopt u rechtstreeks van de klant, uw weet dus dan de herkomst en de reden dat de verkoper deze weg doet. De verkopende partij kan u ook alles over zijn vakantiemiddel vertellen, omdat deze hem meestentijds al meerdere jaren in bezit heeft. +

Dus het wordt een gezellige markt met een diversiteit aan aanbod.

Hoe werkt het wij vragen éénmalig een bedrag van € 99,- voor de promotiekosten van dit evenement en de ruimte, welke u bij ons buiten gebruikt.

Wij verzorgen voor u en uw potentiële klant gratis koffie, thee en limonade. Indien gewenst ook een blanco koopovereenkomst en advies voor het overschrijven van uw voertuig. Broodjes zijn ook tijdens het middaguur gratis beschikbaar voor de verkopende partij.

Voorts kunnen wij u adviseren welke vraagprijs past bij u caravan of camper.

Eventueel kunt u uw caravan of camper door ons individueel laten adverteren op de Sociale Media, zoals onder andere, Marktplaats en Facebook tegen een meerprijs van € 30,-

Interesse om uw caravan of camper zelf te verkopen meld u dan tijdig aan mail naar info@kampeermetsfeer.nl of bel 06-53699753

Beide verkoopdagen zijn wij geopend van 11 tot 16 uur en dient u zelf aanwezig te zijn.

 Onze openingstijden zijn:

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 17 uur en zaterdags van 10 tot 16 uur. Veelal op zondag zie onze website. Buiten openingstijden op afspraak in overleg.