Constructam Comet Oldtimer 4 persoons

Voertuigspecificaties

Merk
Constructam
Type
Comet Oldtimer 4 persoons
Bouwjaar
1973
Slaapplaatsen
4

Maten & gewichten

Lengte
579 cm
Breedte
210 cm
Hoogte
0 cm
Stahoogte
0 cm
Opbouw lengte
0 cm
Gewicht (leeg)
760 Kg
Belastbaar
1000 Kg
Rijklaar
0 Kg
Laadvermogen
240 Kg

Indeling

Middenkeuken
Standaardzit
Vast bed

Accessoires

Exterieur/Interieur
Dakluik
Luifel (los)
Keuken
Gascomfoor (2)
Koelkast
Werkblad met afzetgelegenheid
Verwarming
Kachel

Opmerkingen

Wij feliciteren de familie Borst met hun nieuwe caravan.


Deze Retro Contructam Comet is ontworpen en gebouwd in 1973, met oog voor een optimale verhouding tussen gewicht, kwaliteit en ruimte. De indeling van deze caravan bestaat uit 1 compacte zitgroep aan de voorzijde, de keuken is in de midden geplaatst aan de niet voortentzijde (zo verdwijnen de kookluchten niet in de voortent en heeft de koelkast de perfecte ventilatie, zodat deze optimaal koelt) en de hangkast daar tegenover. Van de  andere royale zitgroep is een vast bed gemaakt met een heerlijk matras.

Deze caravan heeft een eigen gewicht van slechts 760 KG en u kunt hem beladen tot 1000KG. Deze Eriba is dus bijna te trekken door elke auto met een B Rijbewijs, in bijna alle gevallen is een extra E rijbewijs dan niet noodzakelijk. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u ons altijd bellen voor vrijblijvend advies.

Deze caravan heeft een totaal lengte van 579 cm (van achterlicht tot koppeling) en heeft een breedte van slechts 210 cm. Deze caravan is voorzien van een Koelkast en een kachel dus is van alle gemakken voorzien

Het interieur is tijdloos uitgevoerd in een warme houtkleur. Uiteraard heeft deze caravan een goede isolatie, zodat deze Contructam dus ook te gebruiken is in het voor- en naseizoen.

Meeneemprijs € 3.950,- zonder afleveringskosten of rijklaarmaakkosten. Inruil van uw huidige aanhangwagen, bagagewagen, tent, vouwwagen, caravan, camper, auto of boot altijd bespreekbaar.


Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen er geen rechten aan deze advertentie ontleend worden. Eventueel afgebeelde wielklemmen en disselsloten horen er meesten tijds niet bij deze dienen ter beveiliging op onze eigen terrein.

Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend op elk gebied van kamperen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Komt u vrijblijvend deze caravan bij ons bezichtigen in Dirkshorn.
Wij hebben altijd meerdere caravans in voorraad.


Aangepaste openingstijden zie www.kampeermetsfeer.nl