Constructam New Generation 390 Condor met voortent en € 3.950

Voertuigspecificaties

Merk
Constructam
Type
New Generation 390 Condor met voortent en
Bouwjaar
1986
Prijs
€ 3.950
Slaapplaatsen
4

Maten & gewichten

Lengte
570 cm
Breedte
209 cm
Hoogte
0 cm
Stahoogte
0 cm
Opbouw lengte
390 cm
Gewicht (leeg)
800 Kg
Belastbaar
1200 Kg
Rijklaar
0 Kg
Laadvermogen
400 Kg

Indeling

Middenkeuken
Standaardzit
Vast bed

Accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Fietsenrek
Uitbouw voortent
Voortent (gebruikt)
Keuken
Gascomfoor (3)
Koelkast
Uitklapbaar werkblad
Vriesvak
Techniek en veiligheid
Serviceluik
Verwarming
Kachel
Ringverwarming

Opmerkingen

Deze geweldige Contructam Condor New Generation is ontworpen en gebouwd in 1986, met oog voor een optimale verhouding tussen gewicht, kwaliteit en ruimte. De indeling van deze caravan bestaat uit
1 zitgroep aan de achterzijde, de keuken is in de midden geplaatst aan de niet voortentzijde (zo verdwijnen de kookluchten niet in de voortent en heeft de koelkast de perfecte ventilatie, zodat deze optimaal koelt) en de hangkast daar tegenover. Van de andere royale zitgroep is een vast bed gemaakt met een heerlijk matras.

Deze caravan heeft een eigen gewicht van slechts 800 KG en u kunt hem beladen met maar liefst 400KG tot 1200KG. Deze Constructam is dus bijna te trekken door elke auto met een B Rijbewijs, in bijna alle gevallen is een extra E rijbewijs dan niet noodzakelijk. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u ons altijd bellen voor vrijblijvend advies.

Deze caravan heeft een totaal lengte van 570 cm (van achterlicht tot koppeling) en heeft een breedte van slechts 209cm. Deze caravan is voorzien van een Koelkast en een kachel met ringverwarming dus is van alle gemakken voorzien.

De caravan heeft regelmatig zijn onderhoud gehad alle papieren daarvan zijn aanwezig.

Het interieur is tijdloos uitgevoerd in een warme houtkleur. Uiteraard heeft deze caravan een goede isolatie, zodat deze Contructam dus ook te gebruiken is in het voor- en naseizoen.

De bijgeleverde voortent van Dorema is volledig uitritsbaar dus ook als luifel te gebruiken. Tevens zit er nog een uitbouw bij die nog nieuw is en ideaal te gebruiken als opslagplek of als slaapplaats voor 2 personen.

Deze contructam is in nette en goede staat en zeer kompleet uitgevoerd met o.a. een Fietsenrek voorop, serviceluik, extra buitenstopkontakt, combihorren en tevens voorzien van dakluik met hor en verduistering.

Meeneemprijs € 3.950,- zonder afleveringskosten of rijklaarmaakkosten. Inruil van uw huidige aanhangwagen, bagagewagen, tent, vouwwagen, caravan, camper, auto of boot altijd bespreekbaar.


Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen er geen rechten aan deze advertentie ontleend worden. Eventueel afgebeelde wielklemmen en disselsloten horen er meesten tijds niet bij deze dienen ter beveiliging op onze eigen terrein.

Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend op elk gebied van kamperen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Komt u vrijblijvend deze caravan bij ons bezichtigen in Dirkshorn.
Wij hebben altijd meerdere caravans in voorraad.