Dethleffs Rally Nomad 400 met voortent

Voertuigspecificaties

Merk
Dethleffs
Type
Rally Nomad 400 met voortent
Bouwjaar
1986
Slaapplaatsen
4

Maten & gewichten

Lengte
530 cm
Breedte
210 cm
Hoogte
249 cm
Stahoogte
190 cm
Opbouw lengte
400 cm
Gewicht (leeg)
628 Kg
Belastbaar
900 Kg
Rijklaar
628 Kg
Laadvermogen
272 Kg

Indeling

Dubbele standaardzit
Middenkeuken
Standaardzit

Accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Dakluik
Voortent (gebruikt)
Keuken
Gascomfoor (2)
Koelkast (60 lt)
Uitklapbaar werkblad
Vriesvak
Techniek en veiligheid
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Verwarming
Kachel
Winterisolatie

Opmerkingen

Wij feliciteren stichting Noorderhoeve met hun nieuwe caravan.

Deze Dethleffs Rally Nomad is ontworpen en gebouwd in Duitsland, met oog voor een optimale verhouding tussen gewicht, kwaliteit. De indeling van deze caravan bestaat uit 2 zitgroepen, waarvan de voorste zitgroep 4-persoons is en de achterste een 2-persoons standaardzit. Welke respectievelijk eenvoudig zijn op te maken tot een 2 en 1 persoonsbed. Het 1 persoons bed is 110 cm breed, dus eventueel ook geschikt voor 2 kleine kinderen. De keuken is in de midden geplaatst en de hangkast daar tegenover.

Deze caravan heeft een eigen gewicht van slechts 628 KG en kunt met 272 KG laden tot maximaal 900 KG, dus bijna te trekken door elke auto met een B Rijbewijs in bijna alle gevallen is een extra E rijbewijs dan niet noodzakelijk. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u ons altijd bellen voor vrijblijvend advies.

Deze caravan heeft een totaal lengte van slechts 530 cm (van achterlicht tot koppeling) en heeft een breedte van 210 cm. Deze caravan is voorzien van een gebruikte Isabella.
Overige opties o.a. een dakluik, buitenlamp, Truma kachel, dubbele ramen, winterisolatie, 60 liter koelkast, voor- en achterraam openslaand en voorzien van een verduisteringsrollo.

Het interieur is uitgevoerd in een moderne stoffering in combinatie met een warme houtkleur.
Deze caravan is hard en vochtvrij.

Meeneemprijs € 1.750,- zonder afleveringskosten of rijklaarmaakkosten. Inruil van uw huidige aanhangwagen, bagagewagen, vouwwagen, caravan, camper, auto of boot altijd bespreekbaar.

Wij berekenen € 250,- voor een Bovag onderstelbeurt inclusief de eventueel benodigde materialen, zoals remmen en lagers. Meerprijs nieuwe banden inclusief balanceren en verzwaarde ventielen € 99,- per stuk.

Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen er geen rechten aan deze advertentie ontleend worden. Eventueel afgebeelde wielklemmen en disselsloten horen er meesten tijds niet bij deze dienen ter beveiliging op onze eigen terrein.

Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend op elk gebied van kamperen onder het genot van een kopje koffie of thee.

U vindt deze caravan bij Kampeer met Sfeer
Cornelis de Vriesweg 8
1746 CL Dirkshorn (NH) Tegen over Campingpark de Bongerd
Telefonisch bereikbaar op 06-53699753

Openingstijden Dinsdag tot en met Zaterdag van 10 tot 17 uur (of andere tijden op afspraak)
Veelal ook geopend op Zondag en feestdagen, zie onze website www.kampeermetsfeer.nlTevens vragen wij in bemiddeling caravans en campers