Elddis Cyclone GTX 500 met stapelbed en voortent

Voertuigspecificaties

Merk
Elddis
Type
Cyclone GTX 500 met stapelbed en voortent
Bouwjaar
1996
Slaapplaatsen
5

Maten & gewichten

Lengte
646 cm
Breedte
218 cm
Hoogte
241 cm
Stahoogte
190 cm
Opbouw lengte
500 cm
Gewicht (leeg)
980 Kg
Belastbaar
1300 Kg
Rijklaar
980 Kg
Laadvermogen
320 Kg

Indeling

Dubbele standaardzit
Dwars-stapelbed
Kleine zit
Midden-opstelling
Middenkeuken
Standaardzit

Accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Leeslampjes
Voortent
Keuken
Boiler (6 lt)
Gascomfoor (4)
Koelkast (77 lt)
Ladekast
Oven
Uitklapbaar werkblad
Vriesvak
Werkblad met afzetgelegenheid
Sanitair
Cassettetoilet
Douche
Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Binnenveringsmatras
Lattenbodem
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Omvormer
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Rookmelder
Schokbreker
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Verwarming
Kachel
Winterisolatie

Opmerkingen

Wij feliciteren dhr. Boellaard met zijn nieuwe caravan.

Deze Eldiss Cyclone GTX is ontworpen en gebouwd in Groot Brittannië, met oog voor een optimale verhouding tussen gewicht, kwaliteit en ruimte. Dit is een ideale indeling voor een gezin met 2 of 3 kinderen. Deze caravan heeft 2 zitgroepen, waarvan de voorste een zeer grote zit, welke zitplaatsen bied aan 6 personen en eenvoudig is om te vormen naar een 2-persoons bed van 197 cm lang en 185 cm breed. De tweede zitgroep achterin bied zitplaatsen aan 4 personen en deze is eenvoudig om te vormen naar een 2-persoons bed van 197 cm lang en 135 cm breed, boven deze zitgroep is een origineel weg te klappen bovenbed af fabriek gemonteerd, zodat u gemakkelijk een stapelbed kunt creëren.

De ruime keuken o.a. voorzien van 77 liter koelkast, oven en 4-pits gascomfort is in de midden geplaatst met daar tegenover de hangkast en de toiletruimte, welke is voorzien van een ingebouwd toilet.

Deze royale caravan heeft een eigen gewicht van 980 KG en kunt met 320 KG laden tot maximaal 1300 KG, dus met veel auto's te trekken met een B Rijbewijs zonder dat het E rijbewijs noodzakelijk is.
Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u ons altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies. Het is een groot misverstand, dat men vaak denkt dat men maar 750 KG mag trekken met een B Rijbewijs zonder E.

Deze caravan heeft een totaal lengte van 646 cm (van achterlicht tot koppeling) en heeft een breedte van slechts 218 cm. Deze caravan is voorzien van een nette bijpassende voortent, waarvan u alle zijpanelen kunt uitritsen zodoende is deze dus ook als luifel te gebruiken en is deze voortent makkelijker op te zetten.
 
Overige opties o.a. een reservewiel met Alko beugel onder de caravan, het Alko chassis in combinatie met schokbrekers en de Alko AKS 2000 stabilisator waarborgen een optimaal rijcomfort.

Het interieur is tijdloos uitgevoerd in een licht houtkleur. Uiteraard heeft deze caravan een goede isolatie en is voorzien van dubbele ramen en een Truma kachel, deze caravan is dus uitermate goed te gebruiken in bijna alle seizoenen. Deze caravan is van binnen keurig en vochtvrij, maar heeft wel gebruikersschade. Enkele ramen zijn beschadigd, maar lekken niet en het poltyester front is ook op verschillende plekken gehavend.

Deze Elddis Cyclone GTX is van 27-08-1997.

Meeneemprijs € 3.750,- zonder afleveringskosten of rijklaarmaakkosten. Inruil van uw huidige aanhangwagen, bagagewagen, vouwwagen, caravan, camper, auto of boot altijd bespreekbaar. Elke keuring toegestaan bijvoorbeeld Bovag, Focwa, ANWB of Dekra.

Op deze Caravan is de volgende uitgesteld betalen regeling of huurkoop indien gewenst van toepassing
1. U betaald bij aflevering € 1.250,- en over 6 maanden € 2.500,- (administratiekosten éénmalig € 49,-)
2. U betaald bij aflevering € 1.250,- en over 12 maanden € 2.500,- (administratiekosten éénmalig € 99,-)
3. U betaald € 0,- bij levering financieringsvormen vanaf ca. € 50,- per maand. BKR Toetsing is van toepassing. Let op lenen kost geld!

Wij leveren bij aankoop van een gebruikte caravan diverse opties voor speciale prijzen.

Gasalarm voor propaan, butaan, koolmonoxide en narcosegassen gemonteerd € 99,-
Zonnepaneel 100 Watt gemonteerd € 399,-
Tevens nieuwe voortenten en luifels tegen scherpe prijzen.

Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen er geen rechten aan deze advertentie ontleend worden. Eventueel afgebeelde wielklemmen en disselsloten horen er meesten tijds niet bij deze dienen ter beveiliging op onze eigen terrein.

Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend op elk gebied van kamperen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Veelal ook op zondag geopend tussen 12 en 16 uur zie onze website www.kampeermetsfeer.nl