Elddis Odyssey 3802 / Enkele bedden met mover.

Voertuigspecificaties

Merk
Elddis
Type
Elddis Odyssey 3802 / Enkele bedden met mover.
Bouwjaar
2004
Slaapplaatsen
2

Maten & gewichten

Lengte
550 cm
Breedte
214 cm
Hoogte
0 cm
Stahoogte
191 cm
Opbouw lengte
380 cm
Gewicht (leeg)
865 Kg
Belastbaar
1200 Kg
Rijklaar
0 Kg
Laadvermogen
335 Kg

Accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Fietsenrek
Hordeur
Leeslampjes
Luifel
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Oven
Vriesvak
Werkblad met afzetgelegenheid
Radio/TV
Antenne-voorbereiding
Audioinstallatie
Radio-voorbereiding
TV Kast
Sanitair
Cassettetoilet
Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras pocketveren
Techniek en veiligheid
Accu
Caravanmover
Disselafdekking
Disselslot
Lader
Omvormer
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Winterisolatie

Opmerkingen

Wij feliciteren de familie den Outer met hun nieuwe caravan.

Deze Elddis Odyssey 380/2 kenmerkt zich door de karakteristieke Engelse indeling en afwerking. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze caravan is gemonteerd. Deze caravan heeft een laadvermogen van 335 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. Doordat deze caravan is voorzien van een mover kunt u deze eenvoudig op iedere gewenste plek zetten. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De standaardzit biedt niet alleen de nodige zitgelegenheid, maar kan ook worden omgebouwd tot slaapplaats. De luxueuze keuken van deze Elddis caravan is geheel compleet uitgevoerd, met bijvoorbeeld een oven, om verse broodjes te bakken en ovenschotels te bereiden. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 10 liter boiler aanwezig. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren. De heerlijk ruime kookplaat heeft maar liefst 4 gaspitten

In de 2 aparte bedden in de caravan heeft ieder zijn eigen slaapplek. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems maar ook pocketveringsmatrassen. In de comfortabele badkamer van deze caravan vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet.

Door het grote dakluik kunt u overtollige warmte snel afvoeren en komt er extra veel licht in de caravan. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.

Deze caravan heeft een ingebouwde audio-installatie, zodat u ook tijdens uw vakantie lekker naar muziek kunt luisteren. Door de ingebouwde hordeur van deze caravan heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Door de praktische Fiamma zakluifel is de luifel binnen een paar minuten opgezet. Door de stabilisatorkoppeling ligt deze caravan rustig en stabiel achter de auto.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Elddis Odyssey 380 /2 kennis te maken.









Wij zijn zondag 8 september extra geopend van 12 tot 16 uur.



Particuliere verkoopmarkt bij Kampeer met Sfeer van caravans en campers.

 

Op zaterdag 21 september en zondag 22 september organiseert Kampeer met Sfeer een verkoopmarkt, waarbij ook de particuliere verkoper zijn caravan of camper tentoon kan stellen op ons terrein.

Als bezoeker, koopt u rechtstreeks van de klant, uw weet dus dan de herkomst en de reden dat de verkoper deze weg doet. De verkopende partij kan u ook alles over zijn vakantiemiddel vertellen, omdat deze hem meestentijds al meerdere jaren in bezit heeft. +

Dus het wordt een gezellige markt met een diversiteit aan aanbod.

Hoe werkt het wij vragen éénmalig een bedrag van € 99,- voor de promotiekosten van dit evenement en de ruimte, welke u bij ons buiten gebruikt.

Wij verzorgen voor u en uw potentiële klant gratis koffie, thee en limonade. Indien gewenst ook een blanco koopovereenkomst en advies voor het overschrijven van uw voertuig. Broodjes zijn ook tijdens het middaguur gratis beschikbaar voor de verkopende partij.

Voorts kunnen wij u adviseren welke vraagprijs past bij u caravan of camper.

Eventueel kunt u uw caravan of camper door ons individueel laten adverteren op de Sociale Media, zoals onder andere, Marktplaats en Facebook tegen een meerprijs van € 30,-

Interesse om uw caravan of camper zelf te verkopen meld u dan tijdig aan mail naar info@kampeermetsfeer.nl of bel 06-53699753

Beide verkoopdagen zijn wij geopend van 11 tot 16 uur en dient u zelf aanwezig te zijn.

 Onze openingstijden zijn:

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 17 uur en zaterdags van 10 tot 16 uur. Veelal op zondag zie onze website. Buiten openingstijden op afspraak in overleg.