Elddis Odyssey 524 met stapelbed en voortent € 11.950

Voertuigspecificaties

Merk
Elddis
Type
Elddis Odyssey 524 met stapelbed en voortent
Bouwjaar
2008
Prijs
€ 11.950
Slaapplaatsen
4

Maten & gewichten

Lengte
706 cm
Breedte
226 cm
Hoogte
253 cm
Stahoogte
191 cm
Opbouw lengte
570 cm
Gewicht (leeg)
1260 Kg
Belastbaar
1700 Kg
Rijklaar
0 Kg
Laadvermogen
440 Kg

Accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Luifel
Uitbouw voortent
Voortent
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Magnetron
Oven
Vriesvak
Werkblad met afzetgelegenheid
Radio/TV
Radio-voorbereiding
Televisie
Sanitair
Cassettetoilet
Douche
Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras pocketveren
Techniek en veiligheid
Accu
Alarm
Disselafdekking
Lader
Omvormer
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Verwarming
Airmix
Circulatie-verwarming
Kachel
Ringverwarming
Winterisolatie

Opmerkingen

U treft in deze Elddis caravan Odyssey 524 niet alleen alle benodigde ruimte, maar ook vele elementen uit de typisch Engels bouwwijze.

Deze Elddis van modeljaar 2008 en in januari 2008 voor het eerst in gebruik genomen. Het betreft harde en vochtvrije wintersportharde caravan met dubbele ramen en zeer goede isolatie. Aan de linker buitenzijde vindt u een opbergruimte, waar u gemakkelijk 4 paar langere ski's kunt opbergen.

Het laadvermogen bedraagt 440 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Ook heeft de caravan een zijzit, een prettige gelegenheid om rustig te lezen, te spelen of wat te drinken. Als u bijvoorbeeld uw bedden opgemaakt wilt laten. Deze zijzit is ook eenvoudig om te vormen tot een stapelbed, zie de foto's. De uitnodigende zitgroep aan de voorzijde is ook een ideale plek om samen te eten en te drinken. Door de praktische standaardzit, die eenvoudig tot bed kan worden omgebouwd, heeft u de nodige zit- en slaapgelegenheid. De zit aan de voorzijde kunt u opmaken tot 2 enkele bedden van 188 cm lang en 73 cm breed of tot 1 groot bed van 213 cm lang en 150 cm breed.

In de luxe uitgeruste keuken van deze Elddis caravan vindt u onder meer een oven, om bijvoorbeeld verse broodjes te bakken. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 10 liter boiler aanwezig. De koelkast (70 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren. De magnetron is ideaal om gerechten op te warmen en te ontdooien. Tevens heeft deze royale keuken voldoende afzetgelegenheid. Kortom ideaal voor de keukenprins of princes 

Kinderen zullen zich direct op hun gemak voelen in het goed bereikbare, langs geplaatste stapelbed. Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. U kunt in deze caravan genieten van een weldadige nachtrust dankzij de lattenbodems en pocketveringsmatrassen op de bedden. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer, waar tevens een cassettetoilet ingebouwd. Ook is de caravan uitgerust met een echte aparte douchegelegenheid, zodat u aan boord kunt douchen.

Voorts is er een Airmix, om frisse buitenlucht bij de verwarmde lucht te kunnen mengen. Door het grote dakluik kunt u overtollige warmte snel afvoeren en komt er extra veel licht in de caravan. De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Met de televisie, waarmee deze caravan is uitgerust, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete televisieprogrammas kijken. Door de hordeur, waarmee deze caravan is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. De caravan is voorzien van een stabilisator. Hierdoor wordt het weggedrag aanzienlijk verbeterd.

Inruil van aanhangwagen, bagagewagen, vouwwagen, caravan, auto, boot of camper altijd bespreekbaar.

Op deze Elddis caravan kunt u eventueel gebruik maken van diverse financieringsvormen vanaf ca. € 149,- per maand.
BKR Toetsing bij alle bovenstaande betalingsregelingen is van toepassing. Let op lenen kost geld!

Wij leveren uit voorraad tegen aantrekkelijke meerprijzen alles benodigde artikelen voor uw kampeerplezier, zoals onder andere fietsendragers, zonnepanelen, tenten, voortententen, luifels, nieuwe matrassen in diverse kwaliteiten op maat en nog veel meer in onze campingwinkel heeft u keuze uit duizenden verschillende artikelen.

Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen er geen rechten aan deze advertentie ontleend worden. Eventueel afgebeelde wielklemmen en disselsloten horen er meesten tijds niet bij deze dienen ter beveiliging op onze eigen terrein.

Mocht u deze caravan op een vaste plek willen plaatsen en u heeft geen trekauto hiervoor, wij bezorgen deze caravan in de gehele Benelux voor € 2,- per kilometer op basis van de ANWB routeplanner, alleen de enkele reis wordt u berekend.

Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen er geen rechten aan deze advertentie ontleend worden.

Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend op elk gebied van kamperen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Elddis Odyssey 524 of bezoek onze showroom.



Zondag 20 oktober geopend van 12 tot 16 uur