Elddis Tornado GTX Met mover en voortent

Voertuigspecificaties

Merk
Elddis
Type
Tornado GTX Met mover en voortent
Bouwjaar
2001
Slaapplaatsen
4

Maten & gewichten

Lengte
682 cm
Breedte
226 cm
Hoogte
0 cm
Stahoogte
195 cm
Opbouw lengte
0 cm
Gewicht (leeg)
1050 Kg
Belastbaar
1400 Kg
Rijklaar
0 Kg
Laadvermogen
350 Kg

Indeling

Frans bed
Middenkeuken
Standaardzit

Accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Buitenstopkontakt
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Hordeur
Leeslampjes
Voortent
Keuken
Boiler (10 lt)
Gascomfoor (4)
Koelkast (77 lt)
Oven
Werkblad met afzetgelegenheid
Sanitair
Cassettetoilet
Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem
Techniek en veiligheid
Accu
Caravanmover
Lader
Omvormer
Reservewiel
Serviceluik
Stabilisator
Verwarming
Kachel
Ringverwarming

Opmerkingen

Wij feliciteren Thomas met zijn nieuwe caravan.

Gebruikersschade gebroken voorraam welke is geplakt, vochtschade en de afstandsbediening van de mover ontbreekt. Let op geen garantie. Bieden heeft geen zin! Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Deze Eldiss Tornado GTX is ontworpen en gebouwd in Groot Brittannië, met oog voor een optimale verhouding tussen gewicht, kwaliteit en ruimte. Dit is een ideale indeling voor 2 tot 4 personen die van veel ruimte houden en van slaapcomfort. De 2 lange banken zijn geschikt voor 4 personen of dienen als extra bed met afmeting van 205cm x 140cm. Doordat de kussens van deze caravan zijn voorzien van binnenvering is het lig- en zitcomfort uitmuntend. Het franse 2 persoonsbed heeft een afmeting van 200 x 140cm en heeft een binnenveringsmatras.

De badkamer is voorzien van een ingebouwd Thedford toilet, volledige douche welke is voorzien van een 10 liter Truma gasboiler, zodat u ook uitgebreid warm kunt douchen.

De keuken is voorzien van een oven,  en een mini-grill. Voorts uiteraard een wasbak, met een ruim 4-pits gascomfort, 77 liter koelkast voorzien van een breed vriesvak en tevens heeft u veel opbergruimte, afzetgelegenheid voor bijvoorbeeld een koffiezetapparaat en een waterkoker.

Deze ruime caravan heeft een eigen rijklaargewicht van 1.050 KG en u kunt deze Elddis met 350 KG laden tot maximaal 1.400 KG. Het Alko chassis in combinatie met schokbrekers en  stabilisator waarborgen een optimaal rijcomfort. De caravanmover maakt het op zijn plaats zetten van deze caravan tot kinderspel.

Deze caravan heeft een totaal lengte van 682 cm (van het achterlicht tot het hart van de koppeling) en heeft een breedte van 226 cm.

Deze caravan is voorzien van een keurige  voortent met een stalen frame, waarvan u alle zij- en voorpanelen kunt uitritsen zodoende is deze voortent makkelijker op te zetten. 

Meeneemprijs € 4.500,- zonder enige vorm van garantie, zonder afleveringskosten of rijklaarmaakkosten. Inruil van uw huidige aanhangwagen, bagagewagen, vouwwagen, caravan, camper, auto of boot altijd bespreekbaar. 

Voor deze caravan zijn er financieringsvormen vanaf ca. € 59,- per maand. BKR Toetsing is van toepassing. Let op lenen kost geld!

Wij leveren bij aankoop van een gebruikte caravan diverse opties voor speciale prijzen.

Kluisjes gemonteerd vanaf € 30,-
Fietsendrager voorop gemonteerd € 99,-
Fietsendrager achterop gemonteerd € 299,-
Gasalarm voor propaan, butaan, koolmonoxide en narcosegassen gemonteerd € 99,-
Zonnepaneel 100 Watt gemonteerd € 399,-
Tevens nieuwe voortenten en luifels tegen scherpe prijzen.

Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen er geen rechten aan deze advertentie ontleend worden. Eventueel afgebeelde wielklemmen en disselsloten horen er meesten tijds niet bij deze dienen ter beveiliging op onze eigen terrein.

Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend op elk gebied van kamperen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Veelal ook op zondag geopend tussen 13 en 16 uur zie onze website www.kampeermetsfeer.nl