Eriba Sporting 465 PULS incl. mover en voortent. € 14.950

Voertuigspecificaties

Merk
Eriba
Type
Sporting 465 PULS incl. mover en voortent.
Bouwjaar
2010
Prijs
€ 14.950
Slaapplaatsen
4

Maten & gewichten

Lengte
676 cm
Breedte
230 cm
Hoogte
259 cm
Stahoogte
198 cm
Opbouw lengte
495 cm
Gewicht (leeg)
1120 Kg
Belastbaar
1500 Kg
Rijklaar
1120 Kg
Laadvermogen
380 Kg

Indeling

Frans bed
Hoek-opstelling
Middenkeuken
Rondzit

Accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Fietsenrek
Leeslampjes
Voortent (z.g.a.n.)
Keuken
Boiler (5 lt)
Gascomfoor (3)
Koelkast
Vriesvak
Werkblad met afzetgelegenheid
Radio/TV
Antenne-voorbereiding
TV Kast
Televisie
Televisiebeugel
Sanitair
Cassettetoilet
Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Binnenveringsmatras
Lattenbodem
Techniek en veiligheid
Accu
Caravanmover
Disselafdekking
Lader
Omvormer
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Veiligheidssloten
Verzwaarde steunen
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Winterisolatie

Opmerkingen

Deze Eriba Sporting 465 PULSE biedt u een praktische indeling waarmee u kunt beschikken over 4 slaapplaatsen. De caravan is van bouwjaar 2010. Er is tevens een handig fietsenrek voorop aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 380 kilo. Met de mover, waarmee deze caravan is uitgerust, zet u de caravan snel en eenvoudig op zijn plek. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De gezellige en handige rondzit waar de caravan over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. De complete keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 5 liter boiler aanwezig. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer, waar tevens een cassettetoilet ingebouwd.

Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.

Ook op vakantie hoeft u uw favoriete televisieprogramma′s niet te missen. Deze caravan heeft namelijk ook een televisie. De caravan heeft dankzij de schokbrekers en de Winterhoff WS 3000 stabilisator, waarmee deze caravan is uitgerust, een optimale wegligging.

Het interieur is uitgevoerd in een moderne stoffering in combinatie met een warme houtkleur.
Deze caravan is hard en vochtvrij.

Wij berekenen € 295,- voor een bovenbouwcontrole van gas, water en elektra met onderstelbeurt inclusief de eventueel benodigde materialen, zoals remmen en lagers. Meerprijs nieuwe banden inclusief balanceren en verzwaarde ventielen € 99,- per stuk. 

Inruil van uw huidige aanhangwagen, bagagewagen, vouwwagen, caravan, camper, auto of boot altijd bespreekbaar.

Tevens vragen wij te koop of in bemiddeling caravans en campers.

Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen er geen rechten aan deze advertentie ontleend worden. Eventueel afgebeelde wielklemmen en disselsloten horen er meesten tijds niet bij deze dienen ter beveiliging op onze eigen terrein.

Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend op elk gebied van kamperen onder het genot van een kopje koffie of thee.


Wilt u meer informatie over deze Eriba Sporting 465 PULSE? Bel of mail dan met Kampeer met Sfeer in Dirkshorn.Zondag 26 maart geopend van 11 tot 16 uur.

Onze openingstijden zijn:

Van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 17 uur en zaterdags van 10 tot 16 uur. Veelal ook op zondag, zie onze website www.kampeermetsfeer.nl Buiten de openingstijden mogelijk op afspraak.