Eriba Touring Triton zeer netjes met voortent

Voertuigspecificaties

Merk
Eriba
Type
Touring Triton zeer netjes met voortent
Bouwjaar
1980
Slaapplaatsen
2

Maten & gewichten

Lengte
504 cm
Breedte
200 cm
Hoogte
0 cm
Stahoogte
0 cm
Opbouw lengte
380 cm
Gewicht (leeg)
634 Kg
Belastbaar
780 Kg
Rijklaar
0 Kg
Laadvermogen
146 Kg

Indeling

Kleine zit
Midden-opstelling
Middenkeuken
Standaardzit

Accessoires

Exterieur/Interieur
Hefdak
Voortent (gebruikt)
Keuken
Gascomfoor (2)
Koelkast
Werkblad met afzetgelegenheid
Sanitair
Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Serviceluik
Verwarming
Kachel

Opmerkingen

Wij feliciteren de familie Werfhorst met hun nieuwe Eriba Triton.

Deze Retro Eriba Touring Triton is ontworpen en gebouwd in Duitsland, met oog voor een optimale verhouding tussen gewicht, kwaliteit en ruimte. De indeling van deze caravan bestaat uit 1 compacte zitgroep aan de voorzijde, de keuken is in de midden geplaatst aan de niet voortentzijde (zo verdwijnen de kookluchten niet in de voortent en heeft de koelkast de perfecte ventilatie, zodat deze optimaal koelt) en de hangkast daar tegenover. De andere royale zitgroep achter kunt u in een handomdraai omtoveren tot een ľ persoons bed met oplegmatras.
Deze caravan heeft een eigen gewicht van slechts 634 KG en u kunt hem beladen tot 780KG. Deze Eriba is dus bijna te trekken door elke auto met een B Rijbewijs, in bijna alle gevallen is een extra E rijbewijs dan niet noodzakelijk. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u ons altijd bellen voor vrijblijvend advies.

Deze caravan heeft een totaal lengte van 504 cm (van achterlicht tot koppeling) en heeft een breedte en hoogte van slechts 200 cm. Deze caravan is voorzien van een nette voortent, welke u ook kunt gebruiken als luifel. Door de lengte en hoogte van deze caravan heeft u nagenoeg géén last van enige zijwind.

Het interieur is tijdloos uitgevoerd in een warme houtkleur. Uiteraard heeft deze caravan een goede isolatie en is voorzien van een koelkast en een kachel , zodat deze Eriba dus ook te gebruiken is in het voor- en naseizoen.

Deze caravan is hard en absoluut vochtvrij en ondanks zijn leeftijd kunt u nog vele jaren plezier beleven met deze goed verzorgde eriba caravan.

Meeneemprijs € 5.950,- zonder afleveringskosten of rijklaarmaakkosten. Inruil van uw huidige aanhangwagen, bagagewagen, tent, vouwwagen, caravan, camper, auto of boot altijd bespreekbaar.


Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen er geen rechten aan deze advertentie ontleend worden. Eventueel afgebeelde wielklemmen en disselsloten horen er meesten tijds niet bij deze dienen ter beveiliging op onze eigen terrein.

Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend op elk gebied van kamperen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Komt u vrijblijvend deze caravan bij ons bezichtigen in Dirkshorn.
Wij hebben altijd meerdere caravans in voorraad.


Aangepaste openingstijden zie www.kampeermetsfeer.nl