Fendt Fendt 680 SKF Fiat 116PK 122.000 K € 18.950

Voertuigspecificaties

Merk
Fendt
Type
Fendt Fendt 680 SKF Fiat 116PK 122.000 K
Bouwjaar
1997
Prijs
€ 18.950
Slaapplaatsen
4

Maten & gewichten

Lengte
704 cm
Breedte
228 cm
Hoogte
290 cm
Stahoogte
199 cm
Opbouw lengte
680 cm
Gewicht (leeg)
3090 Kg
Belastbaar
3500 Kg
Rijklaar
0 Kg
Laadvermogen
410 Kg

Indeling

Frans bed
Middenkeuken
Hoek-opstelling
Middendinette

Accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Dakluik heki
Fietsenrek
Hordeur
Huishoudaccu
Ladder
Luifel
Voortent
Keuken
Afzuigkap
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Onderstel/cabine
Achteruitrijcamera
Audioinstallatie
Camera
Cruisecontrol
LPG-tank
Luchtvering
Start en stop
Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging
Trekhaak
Turbo diesel
Radio/TV
Antenne-voorbereiding
Decoder
Schotel
Televisie
Televisiebeugel
Sanitair
Afvalwatertank (vast)
Cassettetoilet
Douche
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras pocketveren
Techniek en veiligheid
Gaslekdetector
Lader
Omvormer
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Serviceluik
Veiligheidssloten
Zonnepaneel
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Winterisolatie

Opmerkingen

Deze praktische Fendt Fendt 680 SKF is gebouwd in het jaar 1997. De camper heeft een lengte van 7 meter en mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. De camper is tevens optioneel uitgerust met een zwaar motor / fietsenrek, zodat u uw motor of fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming.

Het onderstel is van het merk Fiat. De 116 PK turbo
dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, luchtvering en stuurbekrachtiging.

De uitnodigende middendinette is de ideale plek om samen te eten en te drinken. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Een ingebouwde 10 liter boiler voorziet u van warm water. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

Het in de lengte van de camper geplaatste bed biedt voldoende ruimte voor 2 personen. Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en pocketveringmatrassen, zeker niet ontbreken. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer. Daar is ook een cassettetoilet ingebouwd met SOG-systeem. Bij aankoop van deze camper krijgt u een nieuwe refesh-set erbij (de refresh betaat onder andere uit een nieuwe casette en een nieuwe WC-bril)  Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De prima isolatie waar deze camper van is voorzien, waarbij de kachel zorgt dat als het buiten koud is, het in de camper toch lekker warm is zodat er ook in de winter mee kan worden gekampeerd.

De multi-functionele audio-installatie is voorzien een groot beeldscherm met navigatie/DVD/CD en de aanwezige televisie in deze camper zorgen voor vele uurtjes onbezorgd kijk- en luisterplezier. Televisie kijken kan ook op vakantie. De camper beschikt over een complete satellietontvanger met vaste schotelantenne, hier dient u zelf wel een abonoment voor af te sluiten bij Canal Digitaal en een update te laten uitvoeren bij satelietspecialist. In deze camper is ook een hordeur ingebouwd en alle openslaande ramen zijn voorzien van combi-casettes. Op de camperplaats aangekomen kunt u de Prostor cassetteluifel in een oogwenk uitdraaien. Met de aanwezige zonnepanelen (100 Wh) produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Verder ontbreekt het u aan niets, want de afwerking van deze Fendt Fendt 680 SKF bestaat ondermeer uit een vaste afvalwatertank, veiligheidssloten, antennevoorbereiding, een televisiebeugel, een buitenlamp en een ladder.

De luifel is uit te bereiden met een volledig voortent.

Meeneemprijs € 18.950,- zonder afleveringskosten of rijklaarmaakkosten, elke keuring is toegestaan bijvoorbeeld Camperhost, Bovag, ANWB of Dekra. Onderhoudsbeurt € 995,- inclusief 6 maanden motorische garantie.

Inruil van uw huidige aanhangwagen, bagagewagen, vouwwagen, caravan, camper, auto of boot altijd bespreekbaar.

Financieringsvormen vanaf ca. € 219,- per maand. BKR Toetsing is van toepassing. Let op lenen kost geld!

Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen er geen rechten ontleend worden aan deze advertentie.

Onze openingstijden zijn:

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 17 uur en zaterdags van 10 tot 16 uur.
Buiten de openingstijden mogelijk op afspraak.



Wij zijn zondag 8 september extra geopend van 12 tot 16 uur.



Particuliere verkoopmarkt bij Kampeer met Sfeer van caravans en campers.

 

Op zaterdag 21 september en zondag 22 september organiseert Kampeer met Sfeer een verkoopmarkt, waarbij ook de particuliere verkoper zijn caravan of camper tentoon kan stellen op ons terrein.

Als bezoeker, koopt u rechtstreeks van de klant, uw weet dus dan de herkomst en de reden dat de verkoper deze weg doet. De verkopende partij kan u ook alles over zijn vakantiemiddel vertellen, omdat deze hem meestentijds al meerdere jaren in bezit heeft. +

Dus het wordt een gezellige markt met een diversiteit aan aanbod.

Hoe werkt het wij vragen éénmalig een bedrag van € 99,- voor de promotiekosten van dit evenement en de ruimte, welke u bij ons buiten gebruikt.

Wij verzorgen voor u en uw potentiële klant gratis koffie, thee en limonade. Indien gewenst ook een blanco koopovereenkomst en advies voor het overschrijven van uw voertuig. Broodjes zijn ook tijdens het middaguur gratis beschikbaar voor de verkopende partij.

Voorts kunnen wij u adviseren welke vraagprijs past bij u caravan of camper.

Eventueel kunt u uw caravan of camper door ons individueel laten adverteren op de Sociale Media, zoals onder andere, Marktplaats en Facebook tegen een meerprijs van € 30,-

Interesse om uw caravan of camper zelf te verkopen meld u dan tijdig aan mail naar info@kampeermetsfeer.nl of bel 06-53699753

Beide verkoopdagen zijn wij geopend van 11 tot 16 uur en dient u zelf aanwezig te zijn.

 Onze openingstijden zijn:

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 17 uur en zaterdags van 10 tot 16 uur. Veelal op zondag zie onze website. Buiten openingstijden op afspraak in overleg.