Fleurette Angelique 370 CPL Vintage caravan max750KG € 2.450

Voertuigspecificaties

Merk
Fleurette
Type
Fleurette Angelique 370 CPL Vintage caravan max750KG
Bouwjaar
1988
Prijs
€ 2.450
Slaapplaatsen
3

Maten & gewichten

Lengte
500 cm
Breedte
200 cm
Hoogte
198 cm
Stahoogte
189 cm
Opbouw lengte
370 cm
Gewicht (leeg)
620 Kg
Belastbaar
750 Kg
Rijklaar
0 Kg
Laadvermogen
130 Kg

Accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Luifel
Keuken
Gascomfoor
Koelkast
Sanitair
Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Binnenveringsmatras
Techniek en veiligheid
Reservewiel
Verwarming
Kachel

Opmerkingen

Deze Vintage caravan behoeft geen eigen kenteken vanwege dat het totaal toelaatbaar gewicht niet boven de 750 kg is. U kunt gewoon de witte plaat van uw auto gebruiken en heeft hierdoor altijd een aan een B-rijbewijs voldoende (zonder E) Het leeggewicht van deze caravan is 620KG dus evengoed nog een laadvermogen van 130KG.

Praktische en lichtgewicht caravan met hefdak met achterin de keuken met koelkast en aan de zijkant het zitgedeelte waar u een 1 persoons bed van kan maken van 175cm x 80cm en voor een vast bed met een nieuw matras met binnenvering (dus nooit beslapen geweest) met de afmeting van 193cm x 135cm.

Deze caravan is uitgevoerd met rondom openslaande dubbele ramen. 
Het buitenglas van het linker zijraam uitgaande van de rijrichting is provisorisch hersteld en absoluut niet lek. Zie foto 20.

Deze caravan is geremd en rijdt en remt goed, desgewenst kan er een onderstelbeurt worden uitgevoerd tegen een meerprijs van € 200,- dit is het reinigen van de remmen en remtrommels, controle van de lagers en smeren van de benodigde onderdelen. Dit is inclusief eventuele benodigde onderdelen, welke vervangen dienen te worden bij aankoop van deze caravan. U heeft dan ook 1 jaar rij-technische garantie op het onderstel. 
De banden zien er goed uit en vertonen geen droogtescheuren, mocht u deze banden willen vervangen in verband met de leeftijd, betaald u geen € 298,- maar slechts € 149,- gemonteerd en gebalanceerd voor de set, bij aankoop van deze caravan. De gasleiding afpersen en voorzien van een nieuwe drukregelaar met slang, doen wij gratis bij deze caravan.

De opbouwlengte van de caravan is 370 cm de totale lengte van het hart van de koppeling tot het achterlicht is 5 meter. De breedte is 2 meter, dus bij bredere auto's zijn caravanspiegels niet altijd noodzakelijk en verplicht. 

De hoogte van de caravan is 226 cm, maar in rijdende toestand met het dak ingeklapt slechts 198 cm. Dit biedt voordelen met stalling, maar ook bij de Franse tolpoorten door deze hoogte betaald u niet voor extra voor een caravan, slechts betaald u het lagere aanhangwagentarief.
De stahoogte is 189 cm en met het dak ingeklapt 150 cm, dus bij een kopje koffie onderweg kun u binnen gewoon zitten en anders kunt u het dak ook binnen 1 minuut omhoog zetten.

Deze caravan is voorzien van een reservewiel met krik, een eenvoudige nette luifel, een koelkast en een losse elektrische, keramische kachel.

Inruil van uw huidige aanhangwagen, bagagewagen, vouwwagen, caravan, camper, auto of boot altijd bespreekbaar.

Financieringsmogelijkheden vanaf € 50,- per maand. Let op lenen kost geld!

Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen er geen rechten aan deze advertentie ontleend worden.

Eventueel afgebeelde wielklemmen en disselsloten horen er meesten tijds niet bij deze dienen ter beveiliging op onze eigen terrein.

Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend op elk gebied van kamperen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Onze openingstijden zijn van Dinsdag t/m Vrijdag van 10.00uur t/m 17.00uur. En Zaterdag van 10.00uur t/m 16.00uur.Vandaag zondag 14 juli 2024 extra geopend van 12 tot 16 uur.

Onze openingstijden zijn:

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 17 uur en zaterdags van 10 tot 16 uur.