Fleurette Angelique 370 CPL Vintage caravan max750KG

Voertuigspecificaties

Merk
Fleurette
Type
Fleurette Angelique 370 CPL Vintage caravan max750KG
Bouwjaar
1988
Slaapplaatsen
3

Maten & gewichten

Lengte
500 cm
Breedte
200 cm
Hoogte
198 cm
Stahoogte
189 cm
Opbouw lengte
370 cm
Gewicht (leeg)
620 Kg
Belastbaar
750 Kg
Rijklaar
0 Kg
Laadvermogen
130 Kg

Accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Luifel
Keuken
Gascomfoor
Koelkast
Sanitair
Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Binnenveringsmatras
Techniek en veiligheid
Reservewiel
Verwarming
Kachel

Opmerkingen

Wij feliciteren de nieuwe eigenaars met hun nieuwe Fleurette caravan.

Deze Vintage caravan behoeft geen eigen kenteken vanwege dat het totaal toelaatbaar gewicht niet boven de 750 kg is. U kunt gewoon de witte plaat van uw auto gebruiken en heeft hierdoor altijd een aan een B-rijbewijs voldoende (zonder E) Het leeggewicht van deze caravan is 620KG dus evengoed nog een laadvermogen van 130KG.

Praktische en lichtgewicht caravan met hefdak met achterin de keuken met koelkast en aan de zijkant het zitgedeelte waar u een 1 persoons bed van kan maken van 175cm x 80cm en voor een vast bed met een nieuw matras met binnenvering (dus nooit beslapen geweest) met de afmeting van 193cm x 135cm.

Deze caravan is uitgevoerd met rondom openslaande dubbele ramen. 
Het buitenglas van het linker zijraam uitgaande van de rijrichting is provisorisch hersteld en absoluut niet lek. Zie foto 20.


De opbouwlengte van de caravan is 370 cm de totale lengte van het hart van de koppeling tot het achterlicht is 5 meter. De breedte is 2 meter, dus bij bredere auto's zijn caravanspiegels niet altijd noodzakelijk en verplicht. 

De hoogte van de caravan is 226 cm, maar in rijdende toestand met het dak ingeklapt slechts 198 cm. Dit biedt voordelen met stalling, maar ook bij de Franse tolpoorten door deze hoogte betaald u niet voor extra voor een caravan, slechts betaald u het lagere aanhangwagentarief.
De stahoogte is 189 cm en met het dak ingeklapt 150 cm, dus bij een kopje koffie onderweg kun u binnen gewoon zitten en anders kunt u het dak ook binnen 1 minuut omhoog zetten.

Deze caravan is voorzien van een reservewiel met krik, een eenvoudige nette luifel, een koelkast en een losse elektrische, keramische kachel.

Inruil van uw huidige aanhangwagen, bagagewagen, vouwwagen, caravan, camper, auto of boot altijd bespreekbaar.


Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen er geen rechten aan deze advertentie ontleend worden.

Eventueel afgebeelde wielklemmen en disselsloten horen er meesten tijds niet bij deze dienen ter beveiliging op onze eigen terrein.

Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend op elk gebied van kamperen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Onze openingstijden zijn van Dinsdag t/m Vrijdag van 10.00uur t/m 17.00uur. En Zaterdag van 10.00uur t/m 16.00uur.



Wij zijn zondag 8 september extra geopend van 12 tot 16 uur.



Particuliere verkoopmarkt bij Kampeer met Sfeer van caravans en campers.

 

Op zaterdag 21 september en zondag 22 september organiseert Kampeer met Sfeer een verkoopmarkt, waarbij ook de particuliere verkoper zijn caravan of camper tentoon kan stellen op ons terrein.

Als bezoeker, koopt u rechtstreeks van de klant, uw weet dus dan de herkomst en de reden dat de verkoper deze weg doet. De verkopende partij kan u ook alles over zijn vakantiemiddel vertellen, omdat deze hem meestentijds al meerdere jaren in bezit heeft. +

Dus het wordt een gezellige markt met een diversiteit aan aanbod.

Hoe werkt het wij vragen éénmalig een bedrag van € 99,- voor de promotiekosten van dit evenement en de ruimte, welke u bij ons buiten gebruikt.

Wij verzorgen voor u en uw potentiële klant gratis koffie, thee en limonade. Indien gewenst ook een blanco koopovereenkomst en advies voor het overschrijven van uw voertuig. Broodjes zijn ook tijdens het middaguur gratis beschikbaar voor de verkopende partij.

Voorts kunnen wij u adviseren welke vraagprijs past bij u caravan of camper.

Eventueel kunt u uw caravan of camper door ons individueel laten adverteren op de Sociale Media, zoals onder andere, Marktplaats en Facebook tegen een meerprijs van € 30,-

Interesse om uw caravan of camper zelf te verkopen meld u dan tijdig aan mail naar info@kampeermetsfeer.nl of bel 06-53699753

Beide verkoopdagen zijn wij geopend van 11 tot 16 uur en dient u zelf aanwezig te zijn.

 Onze openingstijden zijn:

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 17 uur en zaterdags van 10 tot 16 uur. Veelal op zondag zie onze website. Buiten openingstijden op afspraak in overleg.