Gobanna Teardrop model eigenbouw

Voertuigspecificaties

Merk
Gobanna
Type
Teardrop model eigenbouw
Bouwjaar
2013
Slaapplaatsen
2

Maten & gewichten

Lengte
360 cm
Breedte
148 cm
Hoogte
175 cm
Stahoogte
102 cm
Opbouw lengte
250 cm
Gewicht (leeg)
350 Kg
Belastbaar
650 Kg
Rijklaar
350 Kg
Laadvermogen
300 Kg

Indeling

Eindkeuken
Lengtebed

Accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenstopkontakt
Combicassettes
Dakluik
Luifel (los)
Keuken
Gascomfoor (2)
Koelkast (40 lt)
Werkblad met afzetgelegenheid
Slaapcomfort
Matras traagschuim
Techniek en veiligheid
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Verwarming
Winterisolatie

Opmerkingen

Wij feliciteren de familie Jansen met hun nieuwe caravan.

Per 26 oktober in prijs verlaagd.Deze zelf professioneel gebouwde geïsoleerde minicaravan heeft veel weg van een Gobana / Teardrop.De wegligging is formidabel en deze minicaravan mag met elke auto getrokken worden met een B rijbewijs (zonder E) in verband met zijn lage eigengewicht.

Deze caravan is slechts 148 cm breed, daardoor zijn extra buitenspiegels op de auto niet verplicht en overbodig.Deze minicaravan bied voor 2 personen veelal meer gemak als een tent of vouwwagen, de caravan is gebruiksklaar door deze op zijn plek te zetten, de uitdraaisteunen te laten zakken en de achterklep te openen om een kop koffie of thee te zetten op het ingebouwde 2-pits gaskomfoor. Bij de keuken is ook een dubbel stopcontact aanwezig. Deze caravan bieden wij u aan met een luifel en een 40 liter elektrische koelbox.

Voor diegene wie nog extra ruimte wil kan bij ons de bijna nieuwe extra voortent aankopen voor een meerprijs van slechts € 150,-.

Deze caravan is gebouwd op een geremd Alko onderstel met relatief grote wielen, de as is expres relatief ver naar achteren geplaatst om de kogeldruk te verhogen, welke de wegligging ten goede komt. Aan de voorzijde is een stoere disselbak geplaatst gemaakt van de materialen hout en traanplaat.

De buitenkeuken is royaal voorzien van een wasbak met 2-pits gaskomfoor, een afzetgelegenheid en dubbel stopcontact.De binnenzijde bestaat uit een 2-persoonsbed van 189 cm lang en 140 cm breed.
De hoogwaardige latex matrassen zijn nog nieuw in het plastic en liggen op een selfinflating mat voor extra slaapcomfort.
De binnenruimte is voorzien van 2 schuiframen, waarvan het raam van de toegangsdeur is voorzien van een combi hor en het raam aan de niet-voortentzijde is voorzien van 2 schuifluikjes om te blinderen.

Meeneemprijs € 3.995,- zonder afleveringskosten of rijklaarmaakkosten, elke keuring is toegestaan bijvoorbeeld Focwa, Bovag, ANWB of Dekra. Rijklaarmaakbeurt met of zonder garantie in overleg.
Inruil van uw huidige aanhangwagen, bagagewagen, vouwwagen, caravan, camper, auto of boot altijd bespreekbaar.Deze minicaravan kunt u ook in termijnen betalen er zijn mogelijkheden vanaf € 50,- per maand. BKR Toetsing is van toepassing. Let op lenen kost geld!Wij leveren bij aankoop van een gebruikte caravan diverse opties voor speciale prijzen.

Disselsloten met hangslot vanaf € 19,95 Gasalarm voor propaan, butaan, koolmonoxide en narcosegassen gemonteerd € 99,-Tevens nieuwe voortenten en luifels tegen scherpe prijzen.Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen er geen rechten aan deze advertentie ontleend worden.Eventueel afgebeelde wielklemmen en disselsloten horen er meesten tijds niet bij deze dienen ter beveiliging op onze eigen terrein.Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend op elk gebied van kamperen onder het genot van een kopje koffie of thee.