Hobby De Luxe 460 LU mover, voortent, luifel.

Voertuigspecificaties

Merk
Hobby
Type
Hobby De Luxe 460 LU mover, voortent, luifel.
Bouwjaar
2009
Slaapplaatsen
3

Maten & gewichten

Lengte
660 cm
Breedte
230 cm
Hoogte
252 cm
Stahoogte
195 cm
Opbouw lengte
460 cm
Gewicht (leeg)
1128 Kg
Belastbaar
1400 Kg
Rijklaar
1128 Kg
Laadvermogen
272 Kg

Accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Buitenstopkontakt
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Fietsenrek
Hordeur
Leeslampjes
Luifel
Voortent
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak
Radio/TV
Schotel
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras traagschuim
Techniek en veiligheid
Accu
Caravanmover
Disselafdekking
Lader
Omvormer
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Winterisolatie

Opmerkingen

Nu ook met volledige voortent van 2,5 meter diep.

Deze Hobby De Luxe 460 LU uit 2009 heeft een doordachte indeling en biedt u daardoor genoeg zit- en slaapgelegenheid alsook de nodige bergruimte. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze caravan is gemonteerd. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 272 kilo. Deze Hobby caravan kunnen wij ook leveren op een maximaal gewicht van 1300 KG of 1350 KG, dan heeft u respectievelijk 172 KG of 222 KG laadvermogen, de meerprijs hiervoor bedraagt € 75,-.

Doordat deze caravan is voorzien van een volautomatische Truma mover kunt u deze eenvoudig op iedere gewenste plek zetten. Door 2 serviceluiken zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar onder de 2 enkele bedden.

De gezellige en handige rondzit waar de caravan over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. Met een afmeting van 195 cm x 109 cm, geschikt voor 1 volwassen persoon of 2 kleine kinderen.
De keuken is in het midden van de caravan geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een 5 liter boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De koelkast (115 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

De slaapgelegenheid bestaat uit 2 aparte bedden van 200 cm en 182 cm lang . Aan slaapcomfort zal het u in deze caravan, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, niet ontbreken. In de badkamer, waar deze caravan over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel.

Deze Hobby 460 heeft een totale lengte van slechts 660 cm van achterlicht tot koppeling, breedte 230 cm, hoogte 252 cm en de stahoogte binnen is 195 cm.

Het interieur kan goed worden geventileerd dankzij het grote dakluik, dat ook voor extra lichtinval zorgt. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.

Om TV kijken via de satelliet mogelijk te maken, is de caravan reeds voorzien van een losse schotelantenne. Doordat deze caravan met een hordeur is uitgerust, heeft u in de caravan geen last van insecten. De caravan is voorzien van een stabilisator. Hierdoor wordt het weggedrag aanzienlijk verbeterd.

Het interieur is tijdloos uitgevoerd in een lichte houtkleur met bijpassende nette bekleding.

Deze caravan is zeer netjes, hard strak, vochtvrij.

Meeneemprijs € 13.750,- zonder afleveringskosten of rijklaarmaakkosten, elke keuring is toegestaan bijvoorbeeld ANWB of Dekra. Meerprijs rijklaarmaakbeurt € 295,- inclusief 6 maanden technische garantie.

Vrijwel alle inruil bespreekbaar, caravan, camper, vouwwagen, stacaravan, bagagewagen, aanhangwagen, paardentrailer, boottrailer, boot, auto, etc.

Wilt u deze caravan op een vaste locatie plaatsen en heeft u zelf geen vervoer, wij leveren deze caravan in de gehele Benelux voor € 2,- per kilometer op basis van de ANWB Routeplanner. Alleen de heenreis wordt uiteraard berekend.

Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen er geen rechten aan deze advertentie ontleend worden. Eventueel afgebeelde wielklemmen en disselsloten horen er meesten tijds niet bij deze dienen ter beveiliging op onze eigen terrein.

Wel wordt deze caravan compleet geleverd met luifel, CEE verlengkabel, gasfles, oprijblokken, etcetera.
Kortom vakantieklaar!

Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend op elk gebied van kamperen onder het genot van een kopje koffie of thee.

U vindt deze caravan bij Kampeer met Sfeer
Cornelis de Vriesweg 8
1746 CL Dirkshorn (NH)
Tegen over Campingpark de Bongerd
Telefonisch bereikbaar op 06-53699753
Openingstijden dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 17 uur en zaterdags van 10 tot 16 uur (overige tijden op afspraak)

Wilt u meer informatie over deze Hobby De Luxe 460 LU? Bel of mail dan met ons bedrijf.



Wij zijn zondag 8 september extra geopend van 12 tot 16 uur.



Particuliere verkoopmarkt bij Kampeer met Sfeer van caravans en campers.

 

Op zaterdag 21 september en zondag 22 september organiseert Kampeer met Sfeer een verkoopmarkt, waarbij ook de particuliere verkoper zijn caravan of camper tentoon kan stellen op ons terrein.

Als bezoeker, koopt u rechtstreeks van de klant, uw weet dus dan de herkomst en de reden dat de verkoper deze weg doet. De verkopende partij kan u ook alles over zijn vakantiemiddel vertellen, omdat deze hem meestentijds al meerdere jaren in bezit heeft. +

Dus het wordt een gezellige markt met een diversiteit aan aanbod.

Hoe werkt het wij vragen éénmalig een bedrag van € 99,- voor de promotiekosten van dit evenement en de ruimte, welke u bij ons buiten gebruikt.

Wij verzorgen voor u en uw potentiële klant gratis koffie, thee en limonade. Indien gewenst ook een blanco koopovereenkomst en advies voor het overschrijven van uw voertuig. Broodjes zijn ook tijdens het middaguur gratis beschikbaar voor de verkopende partij.

Voorts kunnen wij u adviseren welke vraagprijs past bij u caravan of camper.

Eventueel kunt u uw caravan of camper door ons individueel laten adverteren op de Sociale Media, zoals onder andere, Marktplaats en Facebook tegen een meerprijs van € 30,-

Interesse om uw caravan of camper zelf te verkopen meld u dan tijdig aan mail naar info@kampeermetsfeer.nl of bel 06-53699753

Beide verkoopdagen zijn wij geopend van 11 tot 16 uur en dient u zelf aanwezig te zijn.

 Onze openingstijden zijn:

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 17 uur en zaterdags van 10 tot 16 uur. Veelal op zondag zie onze website. Buiten openingstijden op afspraak in overleg.