Kip Kompakt 400 EK incl.kachel, koelkast en

Voertuigspecificaties

Merk
Kip
Type
Kompakt 400 EK incl.kachel, koelkast en
Bouwjaar
1985
Slaapplaatsen
2

Maten & gewichten

Lengte
526 cm
Breedte
181 cm
Hoogte
0 cm
Stahoogte
0 cm
Opbouw lengte
400 cm
Gewicht (leeg)
498 Kg
Belastbaar
850 Kg
Rijklaar
0 Kg
Laadvermogen
352 Kg

Indeling

Eindkeuken
Standaardzit

Accessoires

Exterieur/Interieur
Hefdak
Luifel
Keuken
Gascomfoor (2)
Koelkast
Techniek en veiligheid
Serviceluik
Verwarming
Kachel

Opmerkingen

Wij feliciteren de familie Hoeksema met de aankoop van deze leuke Kip caravan. 

Deze Kip Kompakt 400EK van het bouwjaar 1985, heeft een handige inrichting waardoor u kunt beschikken over een handige en ruime 6-persoons standaardzit deze biedt niet alleen de nodige ruimte om te zitten, maar kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. In een handomdraai kunt u een bed maken van maar liefst 195 cm lang en 170 cm breed. Veelal vindt u deze bedmaat niet in (veel) grotere caravans.

Achterin de caravan bevindt zich de keuken, die uiteraard is voorzien van een kraan, gootsteen en een 2-pits kooktoestel, omdat de 60 liter koelkast zich niet in het keukenblok begeeft, maar rechts van de deur bij binnenkomst, heeft u extra veel opbergruimte in het keukenblok. Op de koelkast heeft u ruime afzetgelegenheid voor een TV, waterkoker en of koffiezetapparaat. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

Omdat de caravan een hefdak heeft is hij niet alleen lager, ook de luchtweerstand wordt hierdoor sterk verminderd. Het lage gewicht maakt het mogelijk om deze caravan ook met een kleinere auto te trekken, waarbij een rijbewijs B zeer waarschijnlijk zal volstaan. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 352 kilo. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

Als het wat kouder wordt, kunt u van de ingebouwde verwarming gebruik maken. Voorts beschikt de caravan over dubbele ramen, een goede isolatie en voldoende ventialtiemogelijkheden.

Voorts is deze caravan uitgerust met een luifel.

Het betreft hier een keurige, harde en vochtvrije caravan met een totale lente van 526cm en een breedte van 181cm.

Meeneemprijs € 2.750,- zonder afleveringskosten of rijklaarmaakkosten. Inruil van uw huidige aanhangwagen, bagagewagen, vouwwagen, caravan, camper, auto of boot altijd bespreekbaar. Elke keuring toegestaan bijvoorbeeld Bovag, Focwa, ANWB of Dekra.

Voor deze caravan zijn er financieringsvormen vanaf ca. € 65,- per maand. BKR Toetsing is van toepassing. Let op lenen kost geld!

Wij leveren bij aankoop van een gebruikte caravan diverse opties voor speciale prijzen.

Kluisje gemonteerd vanaf € 29,-
Ingebouwd buitenstopkatakt 230 volt vanaf € 49,-
Gasalarm voor propaan, butaan, koolmonoxide en narcosegassen gemonteerd € 99,-
Tevens nieuwe voortenten en luifels tegen scherpe prijzen.

Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen er geen rechten aan deze advertentie ontleend worden. Eventueel afgebeelde wielklemmen en disselsloten horen er meesten tijds niet bij deze dienen ter beveiliging op onze eigen terrein.

Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend op elk gebied van kamperen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Veelal ook op zondag geopend tussen 12 en 16 uur zie onze website www.kampeermetsfeer.nl

Past deze Kip Kompakt 400EK helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.Onze openingstijden zijn:

Vanaf 5 januari 2023 tot en met 27 februari zijn wij maandag, dinsdag en woensdag gesloten.
Geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 11 tot 16 uur.

Vanaf 27 februari 2023 zijn wij geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 17 uur en zaterdags van 10 tot 16 uur. Veelal ook op zondag, zie onze website www.kampeermetsfeer.nl Buiten de openingstijden mogelijk op afspraak.