Kip Starline 47 SGB Frans bed,mover en luifel € 6.450

Voertuigspecificaties

Merk
Kip
Type
Kip Starline 47 SGB Frans bed,mover en luifel
Bouwjaar
1999
Prijs
€ 6.450
Slaapplaatsen

Maten & gewichten

Lengte
664 cm
Breedte
228 cm
Hoogte
0 cm
Stahoogte
0 cm
Opbouw lengte
470 cm
Gewicht (leeg)
1110 Kg
Belastbaar
1360 Kg
Rijklaar
0 Kg
Laadvermogen
250 Kg

Accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Hordeur
Leeslampjes
Luifel
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak
Werkblad met afzetgelegenheid
Radio/TV
TV Kast
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Koudschuim Matras
Lattenbodem
Techniek en veiligheid
Accu
Caravanmover
Gaslekdetector
Kluisje
Lader
Omvormer
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Winterisolatie

Opmerkingen

Deze caravan is gebouwd in Nederland, met oog voor kwaliteit en efficiënte ruimtebesteding.

Deze caravan is voorzien van een rondzitgroep, royale hoekkeuken, Frans bed, toiletruimte met externe wastafel en voldoende opbergruimte voor uw bagage. Door de rondzitgroep voorin te plaatsen geniet u altijd van een wijds uitzicht, de hoekkeuken met koelkast is in de midden van de caravan geplaatst aan de niet-luifelzijde, zodat de zwaarste gewichten op de as zijn geplaatst en de kookluchten niet onder de luifel verdwijnen en koelkast het meest optimaal koelt. De toiletruimte is achterin de caravan geplaatst met daarnaast direct de toiletruimte, zodat er ruimte over blijft voor een extern toiletmeubel en een royale hangkast. Tevens zijn er nog talloze bovenkastjes en er is nog opbergruimte onder de banken en onder het bed, welke ook toegankelijk is door middel van een bagageluik.

Deze Kip caravan heeft een eigen gewicht van 1110 KG en kunt met 250 KG laden tot maximaal 1360 KG, dus veelal te trekken door een auto met een B Rijbewijs en is een extra E rijbewijs niet noodzakelijk. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u ons altijd bellen voor vrijblijvend advies. Door de mover kunt u deze caravan eenvoudig, moeiteloos en exact op zijn plek zetten.

Deze caravan heeft een totaal lengte van 664 cm (van achterlicht tot koppeling) en heeft een breedte van 228 cm. Deze caravan is voorzien van een zeer nette luifel in een bijpassende kleur van de caravan.

Overige opties o.a. verzwaarde uitdraaisteunen, reservewiel met beugel, schokbrekers en ALKO stabilisator voor een optimaal rijcomfort.
Binnen heeft u onder andere het gemak van een boiler, kluisje, rondom openslaande ramen allen voorzien van muggenhorren en verduistering.

Het interieur is tijdloos uitgevoerd in een lichte houtkleur met bijpassende nette bekleding. Uiteraard heeft deze caravan een goede isolatie en is voorzien van dubbele ramen en een kachel met ringverwarming voor een prettig en aangenaam verblijf in alle seizoenen. Deze Chateau Cantara is wintersporthard.

Deze caravan is netjes, hard strak en vochtvrij.

Meeneemprijs € 6.450,- zonder afleveringskosten of rijklaarmaakkosten, elke keuring is toegestaan bijvoorbeeld ANWB of Dekra. Rijklaarmaakbeurt met of zonder garantie in overleg.

De prijs is € 6.745,- met 6 maanden technische garantie, inclusief onderstelbeurt, controle van mover, kachel, koelkast, water- en elektrasysteem, gasleiding afpersen plus nieuwe drukregelaar en slang.

Vrijwel alle inruil bespreekbaar, caravan, camper, vouwwagen, stacaravan, bagagewagen, aanhangwagen, paardentrailer, boottrailer, boot, auto, etc.

Wilt u deze caravan op een vaste locatie plaatsen en heeft u zelf geen vervoer, wij leveren deze caravan in de gehele Benelux voor € 2,- per kilometer op basis van de ANWB Routeplanner. Alleen de heenreis wordt uiteraard berekend.

Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen er geen rechten aan deze advertentie ontleend worden. Eventueel afgebeelde wielklemmen en disselsloten horen er meesten tijds niet bij deze dienen ter beveiliging op onze eigen terrein.

Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend op elk gebied van kamperen onder het genot van een kopje koffie of thee.

U vindt deze caravan bij Kampeer met Sfeer
Cornelis de Vriesweg 8
1746 CL  Dirkshorn (NH)
Tegen over Campingpark de Bongerd
Telefonisch bereikbaar op 06-53699753
Openingstijden dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 17 uur en zaterdags van 10 tot 16 uur (overige tijden op afspraak)Onze openingstijden zijn:


Wij zijn gesloten op Koningsdag zaterdag 27 April 2024.
Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 17 uur en zaterdags van 10 tot 16 uur, met uitzondering van Koningsdag.
Tweede Pinksterdag zijn geopend van 11 tot 16 uur. Eerste Pinksterdag zijn wij gesloten.
Buiten de openingstijden mogelijk op afspraak.