Knaus Sport Silver Selection 400 QD Knaus Sport 2020/21 mover

Voertuigspecificaties

Merk
Knaus
Type
Knaus Sport Silver Selection 400 QD Knaus Sport 2020/21 mover
Bouwjaar
2020
Slaapplaatsen
3

Maten & gewichten

Lengte
599 cm
Breedte
232 cm
Hoogte
257 cm
Stahoogte
196 cm
Opbouw lengte
400 cm
Gewicht (leeg)
900 Kg
Belastbaar
1300 Kg
Rijklaar
970 Kg
Laadvermogen
400 Kg

Accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Buitenstopkontakt
Combicassettes
Dakluik
Dakluik heki
Hagelbestendig dak
Hordeur
Leeslampjes
Luifel
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak
Sanitair
Cassettetoilet
Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras traagschuim
Techniek en veiligheid
Accu
Caravanmover
Omvormer
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Winterisolatie

Opmerkingen

Nieuw binnen Knaus Sport  Silver Selction zeer netjes en compleet onder andere luifel, mover, met Alko AAA Prenium remmen, Neuswiel met kogeldrukmeter, verzwaarde uitdraaisteunen, licht metalen velgen, verzwaarde as, zijwanden in gladde beplating, rolbare 25 liter vuilwatertank, luxe stoffering, ambiente verlichting, extra contactdozen, buitenstopcontact, openslaand raam in toiletruimte met rollo, insektenhordeur gehle hoogte, groot Heki 2 dakluik, rookmelder, waterfiltersysteem. 

Deze compacte, comfortabele en zeer compleet uitgevoerde Knaus Sport Sliver Edition is in 2020 op de weg gekomen en is al van modeljaar 2021. U heeft in deze caravan voldoende ruimte om fijn te kunnen verblijven. Deze caravan heeft opbouw binnen van 4 meter totaal inclusief de dissel nog net geen 6 meter en de breedte is 232 centimeter. 
U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 400 kilo. Om de caravan makkelijk en veilig op zijn plaats te zetten, is hij voorzien van een mover. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

Het interieur is modern uitgevoerd in een warme houtkleur gecombineerd met witte paneeldeuren.
Er kan goed worden geventileerd dankzij meerdere dakluiken en het grote dakluik, dat ook voor extra lichtinval zorgt. Deze caravan is uiteraard goed geisoleerd, heeft dubbele ramen en een kachel voorzien van ringverwarming en daardoor ook wintersporthard. 

De caravan heeft een praktische en comfortabele treinzit die u eenvoudig kunt ombouwen tot comfortabele 1-persoons slaapplaats. De luxe uitgevoerde keuken van deze caravan onder andere een 3-pits gascomfoor en is voorzien van een flinke koelkast met een breed vriesvak. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 5 liter boiler aanwezig. Het keukenblad is iets breder als normaal, dus heeft u ook afzetgelegenheid voor voor uw waterkoker of koffiezetapparaat.

Het dwarse bed, dat in de breedte is geplaatst, biedt ook ruimte voor 2 langere personen met een bedlengte van 210 cm. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. 

Het Alko chassis is voorzien van schokbrekers en zorgt in combiatie met de stabilisatorkoppeling voor een stabiel en veilig weggedrag.

Meeneemprijs nu € 19.950,- elke keuring is toegestaan bijvoorbeeld Bovag, Focwa, ANWB of Dekra. Onderhoudsbeurt met 1 seizoen garantie tegen een meerprijs van slechts € 295,-.

Inruil van aanhangwagen, bagagewagen, vouwwagen, caravan, auto, boot of camper altijd bespreekbaar.

Op deze Knaus caravan kunt u eventueel gebruik maken van diverse financieringsvormen vanaf ca. € 249,- per maand.
BKR Toetsing bij alle bovenstaande betalingsregelingen is van toepassing. Let op lenen kost geld!

Wij leveren uit voorraad tegen aantrekkelijke meerprijzen alles benodigde artikelen voor uw kampeerplezier, zoals onder andere fietsendragers, zonnepanelen, tenten, voortententen, luifels, matrassen in diverse kwaliteiten op maat en nog veel meer in onze campingwinkel heeft u keuze uit duizenden verschillende artikelen.

Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen er geen rechten aan deze advertentie ontleend worden. Eventueel afgebeelde wielklemmen en disselsloten horen er meesten tijds niet bij deze dienen ter beveiliging op onze eigen terrein.

Mocht u deze caravan op een vaste plek willen plaatsen en u heeft geen trekauto hiervoor, wij bezorgen deze caravan in de gehele Benelux voor € 2,- per kilometer op basis van de ANWB routeplanner, alleen de enkele reis wordt u berekend.

Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen er geen rechten aan deze advertentie ontleend worden.

Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend op elk gebied van kamperen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Kampeer met Sfeer
Cornelis de Vriesweg 8(recht tegenover de hoofdingang van 5 sterren camping en speelparadijs de Bongerd)
1746 CL Dirkshorn
Telefoon: 06-53699753

Onze openingstijden zijn:

Van woensdag tot en met zaterdags van 11 tot 16 uur. website www.kampeermetsfeer.nl
Buiten de openingstijden mogelijk op afspraak.





Onze openingstijden zijn:


Wij zijn gesloten op Koningsdag zaterdag 27 April 2024.
Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 17 uur en zaterdags van 10 tot 16 uur, met uitzondering van Koningsdag.
Tweede Pinksterdag zijn geopend van 11 tot 16 uur. Eerste Pinksterdag zijn wij gesloten.
Buiten de openingstijden mogelijk op afspraak.