Knaus Sudwind 650 TK tandemasser met stapelbed

Voertuigspecificaties

Merk
Knaus
Type
Sudwind 650 TK tandemasser met stapelbed
Bouwjaar
1995
Slaapplaatsen
4

Maten & gewichten

Lengte
773 cm
Breedte
230 cm
Hoogte
0 cm
Stahoogte
0 cm
Opbouw lengte
650 cm
Gewicht (leeg)
1310 Kg
Belastbaar
1600 Kg
Rijklaar
0 Kg
Laadvermogen
0 Kg

Indeling

Dwars-stapelbed
Kleine zit
Midden-opstelling
Middenkeuken
Rondzit

Accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Ladder en Imperiaal
Voortent
Keuken
Apothekerskast
Gascomfoor
Koelkast
Werkblad met afzetgelegenheid
Sanitair
Cassettetoilet
Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem
Techniek en veiligheid
Omvormer
Reservewiel
Stabilisator
Verwarming
Kachel
Ringverwarming

Opmerkingen

Wij feliciteren de nieuwe eigenaars met hun nieuwe Knaus caravan.

Deze Knaus Sudwind  caravan is voorzien van 1 zeer royale zitgroep en een kleine zit in de midden en achter heeft hij het dwarse stapelbed. Van de ruime rondzit kunt u in een handomdraai een groot bed maken. En van de kleine zit kunt u een 1 persoons bed maken. De keuken met o.a. 3-pits gascomfort met Veel aflegruimte en opbergruimte begeeft zich in het midden van de caravan met daar tegenover de grote koelkast.

Deze royale caravan heeft een eigen gewicht van 1310 KG en kunt met 290KG beladen tot maximaal 1600 KG. Mocht u de caravan op een vaste seizoenplek willen plaatsen wij brengen de caravan door de gehele Benelux voor € 2,- per kilometer op basis van de ANWB routeplanner vanuit Dirkshorn, alleen de enkele reis wordt aan u berekend.

Deze caravan heeft een totaal lengte van 773 cm (van achterlicht tot koppeling) en heeft een breedte van 230cm. Met name de breedte in combinatie met de indeling geeft u een enorm ruimtegevoel in deze caravan. Het Alko chassis in combinatie met de schokbrekers en de Alko AKS 2000 stabilisator waarborgen een optimaal rijcomfort.
Het betreft een keurige, harde en vochtvrije caravan van 1995

Het interieur is tijdloos uitgevoerd in een warme houtkleur.Uiteraard heeft deze caravan een goede isolatie en is voorzien van dubbele ramen en een extra zware Truma gaskachel met 5000 calorieen en 1 blower met ringverwarming voor een prettig en aangenaam verblijf in het alle seizoenen. Deze Knaus Sudwind 650TK
is wintersporthard.

Meeneemprijs € 4.950,- zonder afleveringskosten of rijklaarmaakkosten, elke keuring is toegestaan bijvoorbeeld ANWB of Dekra. Rijklaarmaakbeurt met of zonder garantie in overleg.Vrijwel alle inruil bespreekbaar, caravan, camper, vouwwagen, stacaravan, bagagewagen, aanhangwagen, paardentrailer, boottrailer, boot, auto, etc.

Bij deze Knaus kunt u kiezen voor directe betaling, of huurkoop met financieringsvormen vanaf ca. € 99,- per maand. BKR Toetsing is altijd van toepassing. Let op lenen kost geld!

Deze caravan beschikt ook over een goede seizoen voortent en is volledig uitritsbaar.

Wij leveren bij aankoop van een gebruikte caravan diverse opties voor speciale prijzen.
Fietsendrager voor 2 fietsen voorop gemonteerd € 99,-
Gasalarm voor propaan, butaan, koolmonoxide en narcosegassen gemonteerd € 99,-
Zonnepaneel 100 Watt gemonteerd € 399,-

Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen er geen rechten aan deze advertentie ontleend worden.Eventueel afgebeelde wielklemmen en disselsloten horen er meesten tijds niet bij deze dienen ter beveiliging op onze eigen terrein.

Geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10 tot 17 uur.
Veelal op zondag tussen 13 en 16 uur, zie hiervoor onze website www.kampeermetsfeer.nl