LMC Cruiser 731 99.665KM Fiat 150PK

Voertuigspecificaties

Merk
LMC
Type
LMC Cruiser 731 99.665KM Fiat 150PK
Bouwjaar
2014
Slaapplaatsen
2

Maten & gewichten

Lengte
731 cm
Breedte
230 cm
Hoogte
280 cm
Stahoogte
198 cm
Opbouw lengte
731 cm
Gewicht (leeg)
2500 Kg
Belastbaar
3500 Kg
Rijklaar
2600 Kg
Laadvermogen
1000 Kg

Indeling

2 aparte bedden
Middenkeuken
Midden-opstelling
Kleine zit
L-zit

Accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Dakluik heki
Garage achter
Hagelbestendig dak
Hordeur
Huishoudaccu
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Luifel
Panoramadak
Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap
Apothekerskast
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Onderstel/cabine
ABS
Achteruitrijcamera
Airbag(s)
Airco op motor
Airconditioning
Audioinstallatie
Bearlock
Camera
Centr. deurvergr. afstandsb.
Cruisecontrol
Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels
Lichtmetalen velgen
Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging
Trekhaak
Turbo diesel
Radio/TV
Antenne-voorbereiding
Decoder
Radio-voorbereiding
Schotel
TV-antenne
Televisie
Televisiebeugel
Sanitair
Afvalwatertank (vast)
Cassettetoilet
Douche
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras traagschuim
Techniek en veiligheid
Kluisje
Koolmonoxide-melder
Lader
Omvormer
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Rookmelder
Serviceluik
Veiligheidssloten
Zonnepaneel
Verwarming
Centrale verwarming
Circulatie-verwarming
Kachel
Ringverwarming
Winterisolatie

Opmerkingen

Wij feliciteren de familie van der Knijf met hun nieuwe LMC camper.

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze LMC Cruiser 731 een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2014 is geschikt voor 2 personen. Door de aanwezigheid van een panoramadak is er ook in de donkere seizoenen voldoende daglicht in deze camper aanwezig. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze LMC camper hagelbestendig. Het laadvermogen bedraagt 1000 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De camper is uitgerust met een kleine zit. Dit zitje kan ook tot slaapplaats worden omgebouwd. Door de ruime en comfortabele L-zit nodigt de camper uit voor gezellige avonden. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De praktische apothekerskast biedt een zee aan ruimte voor uw voorraad. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De XL koelkast (189 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

De aparte bedden bieden een makkelijke instap en een slaapgelegenheid voor 2 personen. De bedden zijn 80 cm breed, waarvan 1 205 cm lang en de andere 190 cm lang, u kunt er door middel van het tussenstuk er ook 1 heel groot bed van maken van 190 cm x 205 cm. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als traagschuimmatrassen. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. In de camper kunt u zich ook ruim douchen in de aparte doucheruimte. (Welke apart ruimte is van de toiletruimte) Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

In een warm klimaat zorgt de motorairco voor de nodige verkoeling, tijdens de reis. Door de winterisolatie van deze camper en de aanwezigheid van een kachel beschikt u over een lekker warme camper tijdens winterse dagen. Dit maakt deze camper ook geschikt voor wintersportvakanties.

Met de ingebouwde audio-installatie en aanwezige televisie in deze camper, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete muziek en programma's kijken. U kunt met de satellietontvanger en vaste schotelantenne van deze camper ook op vakantie naar uw favoriete programma's kijken. In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Ideaal is ook de Thule cassetteluifel, die u makkelijk en snel in en uit kunt draaien. De gemonteerde zonnepanelen geven niet alleen een financieel voordeel, maar leveren ook een positieve bijdrage aan het milieu. Tenslotte blijven de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de antennevoorbereiding en de televisiebeugel niet onbenoemd, met deze camper heeft u het echte gevoel van vrijheid binnen handbereik.

Meeneemprijs € 49.950,- zonder afleveringskosten of rijklaarmaakkosten, elke keuring is toegestaan bijvoorbeeld Camperhost, Focwa, Bovag, ANWB of Dekra. 
Meerprijs van een onderhoudsbeurt inclusief 1 seizoen technische garantie is bij ons € 995,- voor deze kampeerauto.

Inruil van uw huidige aanhangwagen, bagagewagen, vouwwagen, caravan, camper, auto of boot altijd bespreekbaar.

Financieringsmogelijkheden vanaf € 600,- per maand. Let op lenen kost geld!

Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen er geen rechten aan deze advertentie ontleend worden.

Bent u geïnteresseerd in deze LMC Cruiser 731? Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend op elk gebied van kamperen onder het genot van een kopje koffie of thee. Geheel vrijblijvend is een proefrit altijd mogelijk.









Zondag 20 oktober geopend van 12 tot 16 uur