Pössl Duett 510 5.10 lang, € 27.500

Voertuigspecificaties

Merk
Pössl
Type
Pössl Duett 510 5.10 lang,
Bouwjaar
2006
Prijs
€ 27.500
Slaapplaatsen
2

Maten & gewichten

Lengte
510 cm
Breedte
200 cm
Hoogte
250 cm
Stahoogte
0 cm
Opbouw lengte
510 cm
Gewicht (leeg)
2490 Kg
Belastbaar
3300 Kg
Rijklaar
2590 Kg
Laadvermogen
710 Kg

Indeling

Dwarsbed
Middenkeuken
Midden-opstelling
Rondzit

Accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte
Combicassettes
Dakluik groot
Fietsenrek
Huishoudaccu
Leeslampjes
Luifel
Verduistering cabine
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak
Onderstel/cabine
ABS
Airbag(s)
Airco op motor
Airconditioning
Audioinstallatie
Camera
Centr. deurvergr. afstandsb.
Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels
Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging
Sanitair
Afvalwatertank (vast)
Cassettetoilet
Douche
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras traagschuim
Techniek en veiligheid
Lader
Omvormer
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Veiligheidssloten
Zonnepaneel
Verwarming
Circulatie-verwarming
Kachel
Winterisolatie

Opmerkingen

Deze praktische Pössl Duett 510 is gebouwd in het jaar 2006. De camper heeft een lengte van 5 meter 10, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 2 personen. Uw electrische fietsen kunt u makkelijk meenemen op de lage fietsendrager, welke op deze camper is gemonteerd. Deze camper heeft een laadvermogen van 710 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen.

Onderweg profiteert de bestuurder van het gemak van een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en ABS. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling.

De gezellige en handige 4-persoons zit waar de camper over beschikt, kan ook in een handomdraai dienen als 2-persoons slaapgelegenheid. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 2-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, is de opgemaakte zit ook eenvoudig weg van een extra oplegmatras te voorzien. Deze camper beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet. 

De motorairco zorgt tijdens de reis voor een heerlijk koel interieur. De prima isolatie waar deze camper van is voorzien, waarbij de kachel zorgt dat als het buiten koud is, het in de camper toch lekker warm is zodat er ook in de winter mee kan worden gekampeerd.

Met de ingebouwde audio-installatie kunt u in de camper naar uw favoriete muziek luisteren. Op de camperplaats aangekomen kunt u de Fiamma cassetteluifel in een oogwenk uitdraaien. Met de aanwezige zonnepanelen produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. En als juist de vrijheid en onafhankelijkheid van het camperen u erg aanspreken, dan zorgen de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de lader, de omvormer en het reservewiel ervoor dat deze camper volledig aansluit bij uw ideeën van vakantievieren.

Past deze Pössl Duett 510 helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u. Deze orginele fabrieks ingebouwde buscamper staat helaas niet bij ons het verkoopterrein, maar wel bij ons in de regio. De bus is van een goede klant van ons, welke stopt met kamperen. Wij kunnen u wel van advies voorzien en de mogelijkheid geven om uw huidige caravan of camper in te ruilen of voor u te bemiddelen voor een financiering of camperkeuring.

Het betreft een orgineel Nederlands geleverde camper met logische kilometerstand conform het Rijksdienst van Wegverkeer.



Onze openingstijden zijn:


Wij zijn gesloten op Koningsdag zaterdag 27 April 2024.
Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 17 uur en zaterdags van 10 tot 16 uur, met uitzondering van Koningsdag.
Tweede Pinksterdag zijn geopend van 11 tot 16 uur. Eerste Pinksterdag zijn wij gesloten.
Buiten de openingstijden mogelijk op afspraak.