Rapido Le Randonneur 966 M Enkele bedden, automaat.

Voertuigspecificaties

Merk
Rapido
Type
Rapido Le Randonneur 966 M Enkele bedden, automaat.
Bouwjaar
2009
Slaapplaatsen
4

Maten & gewichten

Lengte
740 cm
Breedte
230 cm
Hoogte
284 cm
Stahoogte
200 cm
Opbouw lengte
0 cm
Gewicht (leeg)
3117 Kg
Belastbaar
3500 Kg
Rijklaar
0 Kg
Laadvermogen
383 Kg

Indeling

2 aparte bedden
Hefbed
Middenkeuken
Midden-opstelling
L-zit
Zijzitgroep

Accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Dakluik heki
Garage
Garage achter
Huishoudaccu
Ladder
Leeslampjes
Luifel
Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak
Onderstel/cabine
ABS
Achteruitrijcamera
Airbag(s)
Airco op motor
Audioinstallatie
Cabine airco
Cruisecontrol
Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels
Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging
Turbo diesel
Radio/TV
Antenne-voorbereiding
Radio-voorbereiding
Schotel
Televisie
Televisiebeugel
Sanitair
Afvalwatertank (vast)
Buitendouche
Cassettetoilet
Douche
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras traagschuim
Techniek en veiligheid
Lader
Omvormer
Reservewiel
Serviceluik
Zonnepaneel
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Winterisolatie

Opmerkingen

Wij feliciteren de familie van der Zee met hun nieuwe kampeerauto.

Rapido le Randonneur 966 met aparte enkele bedden, uitgevoerd met een Mercedes 150 PK met een automatische versnelling. Ideaal om moeiteloos en zonder problemen door de bergen te rijden.

Het betreft hier een zeer nette, reukloze, harde en vochtvrijecamper. Dus er is niet in gerookt en er zijn ook geen enkele sporen van huisdieren aanwezig.

Deze praktische en zeer cmplete Rapido Le Randonneur is van september 2009. De camper heeft een lengte van 7,4 meter en mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt slaapplaatsen personen. Uw kunt u scooter of fietsen opbergen in de garage van deze kampeer auto, dit bespaard onnodig extra lengte voor een scooter of fietsendrager.

Deze kampeerauto is uitgevoerd met ondermeer draaibare stoelen, hoekbank en extra zijzit.
De tafel is centraal in de midden geplaats en is uitklapbaar en schuifbaar, zodat u comfortabel, praktisch, gezellig en ruim met 4 personen kunt zitten.

De hoekkeuken is praktisch en heeft voldoende afzet ruimte voor een waterkoker en een koffiezetapparaat, welke u ook onderweg kunt gebruiken op 230 volt door de krachtige inverter (omvormer van 12 volt naar 230 volt) in combinatie met de ruim voldoende aanwezige accucapaciteit welke weer opgeladen worden door het zonnepaneel. De is voorzien van 3-pits gascomfoor met afzuigkap en uiteraard een spoelbak met warm- en koudwaterkraan.

Er is voldoende opbergruimte voor al uw bagage aanwezig door de talrijke kasten en de grote garage achterin deze camper, welke van buitenaf aan beide zijde bereikbaar is. De garage is voorzien van een buitendouche, welke is aangesloten is op de warmwater boiler zodat u uzelf of uw huisdier comfortabel kunt afspoelen.

De royale koelkast met daar boven een apart groot vriesvak is geplaatst direct tegenover de koelkast, zodat u meer ruimte overhoud in uw keuken voor het opbergen van uw keukengerei.

Deze Rapido heeft de binnendouche niet in de toiletruimte, maar dit zijn 2 aparte afsluitbare ruimtes tegenover elkaar gelegen. Zo heeft u voldoende bewegingsruimte in het toilet en de douche. De ook ideaal voor sportieve personen onder ons, welke onderweg hun sport willen beoefenen en zich vervolgens lekker willen opfrissen.

De twee aparte bedden (welke door het aanwezige tussenstuk ook tot 1 groot bed omgevormd kan worden) waarover de camper beschikt, bieden een gemakkelijke instap en vergemakkelijkt het opmaken van de bedden. In het hefbed is ook voldoende ruimte voor 2 volwassen personen. 

Op de warmste dagen van het jaar zorgt de autoairco voor verkoeling. Deze camper is voorzien van een Truma boilerkachel met ringverwarming en is in combinatie met de hoge isolatiewaarde van deze camper ook uitstekend geschikt voor de wintersport.

Dankzij de ingebouwde audio-installatie kunt u in de camper ook heerlijk naar muziek luisteren, ook onder de luifel want in de garage is ook een extra speaker gemonteerd. Televisie kijken kan ook op vakantie. De camper beschikt over een zonnepaneel en een complete satellietontvanger met schotelantenne. (Daarvoor dient u wel een abanoment af te sluiten bij Canal Digital en een update te laten uitvoeren door een bedrijf, welke is gespecialiseerd is in satelietsystemen)

Rapido staat bekend om zijn degelijke en hoogwaardige afwerking.

Overige aanwezige comfortable gemakken zijn grote vaste schoon- en vuilwatertank, leeslampjes, buitenlamp, achteruitrijcamera en 2,5 meter diepe uitdraaibare cassetteluifel 

Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen er geen rechten aan deze advertentie ontleend worden.

Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend op elk gebied van kamperen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Kampeer met Sfeer
Cornelis de Vriesweg 8(recht tegenover de hoofdingang van 5 sterren camping en speelparadijs de Bongerd)
1746 CL Dirkshorn
Telefoon: 06-53699753

Proefrit is altijd mogelijk.

De Rapido verkeerd in zeer goede staat en elke keuring is toegestaan.
Past deze Rapido Le Randonneur 966 M helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

WIJ RUILEN OOK UW CAMPER, CARAVAN, AUTO, MOTOR, OF BOOT IN !



Onze openingstijden zijn:


Wij zijn gesloten op Koningsdag zaterdag 27 April 2024.
Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 17 uur en zaterdags van 10 tot 16 uur, met uitzondering van Koningsdag.
Tweede Pinksterdag zijn geopend van 11 tot 16 uur. Eerste Pinksterdag zijn wij gesloten.
Buiten de openingstijden mogelijk op afspraak.