Roller Palace 360 Te huur/te koop Vintage

Voertuigspecificaties

Merk
Roller
Type
Roller Palace 360 Te huur/te koop Vintage
Bouwjaar
1985
Slaapplaatsen
3

Maten & gewichten

Lengte
472 cm
Breedte
210 cm
Hoogte
248 cm
Stahoogte
189 cm
Opbouw lengte
360 cm
Gewicht (leeg)
591 Kg
Belastbaar
850 Kg
Rijklaar
0 Kg
Laadvermogen
259 Kg

Accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Dakluik
Luifel
Voortent
Keuken
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak
Werkblad met afzetgelegenheid
Techniek en veiligheid
Omvormer
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Zonnepaneel
Verwarming
Kachel
Winterisolatie

Opmerkingen

Wij feliciteren de nieuwe eigenaars met hun caravan.

In deze degelijk gebouwde oldtimer caravan van het merk Roller, kunt u genieten van uw kampeervakantie. De caravan is van het bouwjaar 1985. Het lage gewicht maakt het mogelijk om deze caravan ook met een kleinere auto te trekken, waarbij een rijbewijs B waarschijnlijk zal volstaan. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 259 kilo.

De buitenzijde, de bekleding en het gehele interieur is nog orginele staat. 

De keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Er is voldoende bergruimte, uiteraard zijn er ook een 2-pits kooktoestel en gootsteen met kraan aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (55 liter) met vriescompartiment ingebouwd.

Om ook in de koudere periodes te kunnen kamperen is de caravan met een verwarming uitgerust.

Besparen op het energieverbruik en dus kosten? Dat kan met de aanwezige zonnepanelen (80 Wh). U dient dan zelf wel de juiste accu te plaatsen.

Alle ramen van de caravan zijn uitgevoerd in dubbel glas, het keukenraam, voor- en achterraam kunt u openen, zodat uit te samen met het dakluik goed kunt ventileren.

De caravan is voorzien van een oudere voortent en wordt uitgerust met een nieuwe dakluifel.
Eventueel hebben wij nog een passende nagenoeg nieuwe voortent voor u tegen een meerprijs van € 250,-

12-7-2024 Wordt een onderstelbeurt voor deze caravan ingepland, dan worden onder andere de trommels+ remmen en lagers schoongemaakt, en gesmeerd en vervangen waar nodig. Tevens wordt de caravan van 2 nieuwe banden voorzien. De verkeersverlichting gecontroleerd en de gasleiding afgeperst en de gasdrukregelaar en gaslang vervangen. De railen zijn reeds preventief gekit om eventuele toekomstige vochtinwerking of lekkages te voorkomen.

Dus deze caravan is vanaf zaterdag 13-7 beschikbaar voor verhuur of verkoop. En nu reeds te bezichtigen buiten op ons verkoopterrein. De verkoopprijs is vanaf 13-7-2024 € 1.900,- inclusief de onderstelbeurt en de 2 nieuwe banden. De zo meeneemprijs mogelijk tot 10-7-2024 is € 1.450,-, indien deze caravan nog niet is verhuurd.

Deze caravan is eventueel ook te huur voor € 200,- per week (in de grote vakantie is de huurperiode minimaal 2 weken) met een borg van € 500,- direct retour bij de terugbrengst mits schoon en schadevrij. 
Eénmalig per gehele huurperiode is € 40,- reserverings/administratie kosten. 
Wij verhuren tevens:
Autospiegels voor € 10,- per week.
Gevulde gasfles € 10,- per week, het gasverbruik wordt u dan niet extra berekend.
Inbegrepen Electra-verlengkabel 25 meter met verloopkabel, dakluifel, tenttapijt en een opstapje.

Mocht u deze caravan zelf niet kunnen vervoeren, kunnen wij deze naar u toebrengen voor € 2,- per kilometer binnen heel Nederland, gebaseerd op de ANWB routeplanner gerekend vanaf Dirkshorn.

Past deze Roller Palace 360 helemaal bij uw vakantieplannen? Kom vrijblijvend langs of neem contact met ons op.Vandaag zondag 14 juli 2024 extra geopend van 12 tot 16 uur.

Onze openingstijden zijn:

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 17 uur en zaterdags van 10 tot 16 uur.