Sprite Alpine 390 EK Voortent en Fietsenrek

Voertuigspecificaties

Merk
Sprite
Type
Alpine 390 EK Voortent en Fietsenrek
Bouwjaar
1988
Slaapplaatsen
2

Maten & gewichten

Lengte
504 cm
Breedte
210 cm
Hoogte
250 cm
Stahoogte
192 cm
Opbouw lengte
425 cm
Gewicht (leeg)
614 Kg
Belastbaar
850 Kg
Rijklaar
0 Kg
Laadvermogen
236 Kg

Indeling

Eindkeuken
Hoek-opstelling
Rondzit

Accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Fietsenrek
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Voortent
Keuken
Gascomfoor (3)
Koelkast
Vriesvak
Sanitair
Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Disselslot
Lader
Omvormer
Reservewiel
Verwarming
Kachel

Opmerkingen

Wij feliciteren de nieuwe eigenaars met hun nieuwe caravan.


Deze Engelse caravan is met ervaring gebouwd in 1988 40 jaar na de oprichting van het merk Sprite.
Door de ideale indeling met de keuken en de toiletruimte achterin, heeft deze caravan op een compacte maat de ruimte voor een enorme grote zitgroep aan de voorzijde, welke eenvoudig is om te vormen tot 1 groot bed.

Deze Sprite caravan is degelijk gebouwd, dus van deze caravan heeft u nog jaren kampeerplezier. 

Deze caravan heeft een eigen gewicht van slechts 614 KG en kunt u met 236 KG laden tot maximaal 850 KG, dus bijna te trekken door elke auto met een B Rijbewijs in bijna alle gevallen is een extra E rijbewijs niet noodzakelijk. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u ons altijd bellen voor vrijblijvend advies.

Deze caravan is voorzien van een Komplete uitritsbare voortent.
Overige opties o.a. 60 liter Electrolux koelkast, 3-pits gascomfort, fietsendrager achterop, losse tafel dus ook buiten te gebruiken, reservewiel en schokbrekers. Deze caravan is aerodynamisch gevormd en heeft een disselbak over de volle breedte van 210 cm in combinatie met de totale lengte van 499 cm (van achterlicht tot het hart van de koppeling) en het lage gewicht bemerkt u deze caravan amper achter de auto.

Het interieur is tijdloos uitgevoerd in een lichte houtkleur.

Deze caravan heeft een goede isolatie en is voorzien van dubbele ramen en een kachel voor een prettig en aangenaam verblijf in het voor- en naseizoen.

Meeneemprijs € 2.495,- zonder afleveringskosten of rijklaarmaakkosten (financieringsmogelijkheden vanaf
€ 50,- per maand, BKR-Toetsing altijd van toepassing, let op lenen kost geld!)
Deze caravan is regelmatig in onderhoud geweest. Het betreft een harde en vochtvrije caravan met wat kleine gebruikerssporen, maar dat mag voor een caravan van deze leeftijd.
Wij vertellen bij alle caravans de plussen en de minnen en ook wat wij wel en niet kunnen oplossen.
U kunt bij ons of samen met ons alle caravans zelf testen op werking van technische apparaten een gasfles 230 Volt stellen wij u ter beschikking. Des gewenst verzorgen wij tegen meerprijs voor u een Bovag of Focwa keuring.

Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen er geen rechten aan deze advertentie ontleend worden. Eventueel afgebeelde wielklemmen en disselsloten horen er meesten tijds niet bij deze dienen ter beveiliging op onze eigen terrein.

Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend op elk gebied van kamperen onder het genot van een kopje koffie of thee.Onze openingstijden zijn:

Van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 17 uur en zaterdags van 10 tot 16 uur. Veelal ook op zondag, zie onze website www.kampeermetsfeer.nl Buiten de openingstijden mogelijk op afspraak.