Tabbert Vivaldi 640 TF incl. dakairco

Voertuigspecificaties

Merk
Tabbert
Type
Vivaldi 640 TF incl. dakairco
Bouwjaar
2004
Slaapplaatsen
4

Maten & gewichten

Lengte
824 cm
Breedte
250 cm
Hoogte
256 cm
Stahoogte
195 cm
Opbouw lengte
620 cm
Gewicht (leeg)
1470 Kg
Belastbaar
1800 Kg
Rijklaar
0 Kg
Laadvermogen
330 Kg

Indeling

Frans bed
Midden-opstelling
Middenkeuken
Rondzit

Accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik heki
Leeslampjes
Keuken
Boiler (5 lt)
Gascomfoor (3)
Koelkast
Vriesvak
Werkblad met afzetgelegenheid
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem
Techniek en veiligheid
Omvormer
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Verwarming
Airconditioning
Kachel
Ringverwarming
Winterisolatie

Opmerkingen

Wij feliciteren de familie Kraaij met hun nieuwe caravan.

Deze Tabbert Vivaldi caravan is voorzien van 1 zeer royale zitgroep en een vast Frans bed. Het franse bed is maar liefst 200cm lang en 155cm breed en de grote zitgroep voor 6 personen is 225cm breed en 180/160cm breed, waar u uiteraard ook in een handomdraai een groot bed van kan maken. De keuken met o.a. 3-pits gascomfort en 77 liter koelkast begeeft zich in het midden van de caravan met daar tegenover de toiletruimte met ingebouwd Thedford cassettetoilet. Op het dak bevindt zich een Airco voor verkoeling tijdens de zomer. Deze royale caravan heeft een eigen gewicht van 1470 KG en kunt met 330KG beladen tot maximaal 1800 KG. Mocht u de caravan op een vaste seizoenplek willen plaatsen wij brengen de caravan door de gehele Benelux voor € 2,- per kilometer op basis van de ANWB routeplanner vanuit Dirkshorn, alleen de enkele reis wordt aan u berekend.Deze caravan heeft een totaal lengte van 830 cm (van achterlicht tot koppeling) en heeft een breedte van 253cm. Met name de breedte in combinatie met de indeling geeft u een enorm ruimtegevoel in deze caravan. Het Alko chassis in combinatie met de schokbrekers en de Alko AKS 2000 stabilisator waarborgen een optimaal rijcomfort. Tevens is deze caravan voorzien van een krachtige volautomatische Truma mover TR speciaal gemaakt voor tandemassers. Mover is nog géén jaar oud.Het betreft een keurige, harde en vochtvrije caravan van 2001Overige inbegrepen opties bij deze caravan zijn o.a. dakairco, verzwaarde uitdraaisteunen, en een vaste watertank.Het interieur is tijdloos uitgevoerd in een warme houtkleur.Uiteraard heeft deze caravan een goede isolatie en is voorzien van dubbele ramen en een extra zware Truma gaskachel met 5000 calorieen en 2 blowers met ringverwarming voor een prettig en aangenaam verblijf in het alle seizoenen. Deze Tabbert Vivaldi is wintersporthard.De Vivaldi uitvoering is het paradepaardje van de Tabbert fabriek.Meeneemprijs € 11.950,- zonder afleveringskosten of rijklaarmaakkosten, elke keuring is toegestaan bijvoorbeeld ANWB of Dekra. Rijklaarmaakbeurt met of zonder garantie in overleg.Vrijwel alle inruil bespreekbaar, caravan, camper, vouwwagen, stacaravan, bagagewagen, aanhangwagen, paardentrailer, boottrailer, boot, auto, etc.Bij deze Tabbert Baronesse kunt u kiezen voor directe betaling, of huurkoop met financieringsvormen vanaf ca. € 139,- per maand. BKR Toetsing is altijd van toepassing. Let op lenen kost geld!De caravan heeft wel wat lichte gebruikersschade waaronder wat kleine pitjes aan de zijkant. De 3 ramen die beschadigt zijn worden nog vervangen en het boilertje ook. Zo meenemen zonder boiler en zonder nieuwe ramen € 10.000,- rond.
Wij reageren niet op biedingen op mail of per telefoon zonder dat u de moeite heeft genomen om te komen kijken ook al komt u van de andere kant van het land. Rekent u op extra korting denk dan aan meerdere honderden euro's en niet in meerdere duizenden euro's.

Wij leveren bij aankoop van een gebruikte caravan diverse opties voor speciale prijzen.Fietsendrager voor 2 fietsen voorop gemonteerd € 99,-Gasalarm voor propaan, butaan, koolmonoxide en narcosegassen gemonteerd € 99,-Zonnepaneel 100 Watt gemonteerd € 399,-Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen er geen rechten aan deze advertentie ontleend worden.Eventueel afgebeelde wielklemmen en disselsloten horen er meesten tijds niet bij deze dienen ter beveiliging op onze eigen terrein.