TEC Tour Edition 460 Incl. cassetteluifel en € 9.950

Voertuigspecificaties

Merk
TEC
Type
Tour Edition 460 Incl. cassetteluifel en
Bouwjaar
2008
Prijs
€ 9.950
Slaapplaatsen
4

Maten & gewichten

Lengte
659 cm
Breedte
229 cm
Hoogte
0 cm
Stahoogte
0 cm
Opbouw lengte
0 cm
Gewicht (leeg)
1050 Kg
Belastbaar
1300 Kg
Rijklaar
0 Kg
Laadvermogen
250 Kg

Indeling

Frans bed
Hoek-opstelling
Middenkeuken
Rondzit

Accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Buitenstopkontakt
Combicassettes
Dakluik groot
Fietsenrek
Hordeur
Leeslampjes
Luifel (cassetteluifel)
Voortent (gebruikt)
Keuken
Afzuigkap
Apothekerskast
Boiler
Gascomfoor (3)
Koelkast
Werkblad met afzetgelegenheid
Sanitair
Cassettetoilet
Douche
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Accu
Caravanmover
Lader
Omvormer
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Verwarming
Kachel

Opmerkingen

Tec Tour Edition 460 voorzien van een frans bed voorin en een ruime rondzit achter, welke in een handomdraai is om te vormen tot een 2 persoons bed. Het Franse bed is voorzien van een goed matras met lattenbodem en heeft een afmeting van circa 135 cm breed en circa 195 cm lang.

De ruime keuken met veel aflegruimte met o.a. afzuigkap, 3-pits gascomfort en een koelkast met vriesvak begeeft zich in het midden van de caravan met daar tegenover de hangkast, de zwaarste gewichten zijn dus geplaats recht boven de as. Het chassis met schokbrekers en de  stabilisator waarborgen een optimaal rijcomfort.

Deze TEC caravan heeft een rijklaar gewicht van 1050 KG en kunt u met 250 KG beladen tot maximaal 1300KG.

Deze caravan heeft een totaal lengte van 659 cm (van achterlicht tot het hart van de koppeling) en heeft een breedte van 229 cm. Deze caravan is eenvoudig verplaatsbaar door de mover.
Het betreft een degelijke, harde en vochtvrije caravan van 2008. met alleen wat lichte strepen aan de niet tentkant zie laatste foto.

Deze caravan is zeer kompleet uitgevoerd met o.a. een cassetteluifel uitdraaibaar tot maximaal 2,5 meter diep in combinatie met caravanmover, is deze caravan ideaal om ermee rond te trekken, maar ook geschikt om op een vaste plek te plaatsen, vanwege de keurige bijgeleverde voortent en tevens ook nog een losse bijgeleverde luifel.

Tevens is hij voorzien van een boiler, dakdrager, vaste watertank, fietsendrager voor en achter, hordeur,  groot serviceluik, verzwaarde uitdraaisteunen en apothekerskast. Mocht u géén auto hebben om deze caravan te vervoeren wij brengen deze caravan voor u door de hele Benelux tegen een vergoeding van € 2,- de kilometer op basis van de ANWB routeplanner. (de enkele reis wordt alleen berekend) Ook nog aanwezig in deze Tec zijn de openslaande ramen die voorzien zijn van combicassettes.

Het interieur is tijdloos uitgevoerd in een lichte houtkleur. Uiteraard heeft deze caravan een goede isolatie en is voorzien van dubbele ramen en een Truma gaskachel voor een prettig en aangenaam verblijf in alle seizoenen. Deze caravan is wintersporthard.

Meeneemprijs € 9.950,- zonder afleveringskosten of rijklaarmaakkosten, elke keuring is toegestaan bijvoorbeeld Focwa, Bovag, ANWB of Dekra. Rijklaarmaakbeurt met of zonder garantie in overleg.
Inruil van uw huidige aanhangwagen, bagagewagen, vouwwagen, caravan, camper, auto of boot altijd bespreekbaar.

Bij deze caravan kunt u gebruik maken van financieringsvormen vanaf ca. € 159,- per maand. BKR Toetsing is van toepassing. Let op lenen kost geld!

Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen er geen rechten aan deze advertentie ontleend worden.
Eventueel afgebeelde disselsloten en of wielklemmen behoren niet bij de caravan.


Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend op elk gebied van kamperen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Onze openingstijden zijn:

Van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 17 uur en zaterdags van 10 tot 16 uur. Veelal ook op zondag, zie onze website www.kampeermetsfeer.nl Buiten de openingstijden mogelijk op afspraak.